perjantai 20. tammikuuta 2012

Stella 16 viikkoa ja Kovun kanssa tokoilu

Paino: 3,2kg Säkäkorkeus: 27cm
Stella täyttää tänään tasan 16 viikkoa! Hienosti on neiti saanut painoakin lisää ja omien mittailujeni perusteella olisi myös 1 senttimetri tullut lisää korkeutta kuluneen viikon aikana :) Hyvin tasaista kasvua siis edelleen. Otimme tämän päivän seisotuskuvan ensimmäistä kertaa ulkona Tarun avulla. Hyvin Stella seisoo jo noin nuoreksi tytöksi, mutta onhan se tässä jo muutaman viikon verran harjoitellutkin sitä ;)

Näettekö muuta yhtäläisyyttä kuin että molemmat on hurjan söpöjä? :D
Stella tapasi myös oman velipuolensa, Kovun, ensimmäistä kertaa. Kovu oli kauhean innoissaan pikkusysterin tapaamisesta eikä Stellakaan aristellut Kovua eikä Taru-omistajaa. Harjoittelimme siinä sitten hiukan pöydällä oloa ja kopelointia. Hampaiden näyttö on vielä työn alla, mutta eiköhän se ajan kanssa sitten tule sieltä :)

Lumikasassa on helppo poseerata :)

Pakolliset takapiharallit ;)

Vauhtia löytyy!
Sulo kävi myös treenaamassa Kovun kanssa tokoa. Treenattiin tänään hyppynoutoa, kauko-käskyjä, ruutuun lähetystä, paikallamakuuta ja tunnaria. Hienosti Sulo keskittyi ja näytti täten hieman vihreetä valoa kevään kisojen suhteen... mutta katsotaan miten ensi viikolla taas menee.;)


Treeneissä ei ole koskaan kameramiestä paikalla, joten en valitettavasti saanut taaskaan ikuistettuja meidän hienoa treenaamista. Tässä siis muutama muu kuva Sulosta :)Ruutu: hyvin löysi ruudun keskustan joka kerta ja pysähtyi reippaasti käskystä. Tämä on mennyt eteenpäin huomattavasti. En ottanut taaskaan ihan täydeltä mitalta, sen sijaan tein osissa ruutu-liikkeen ja kaikki osat näyttivät toimivan ainakin erikseen. Sen jälkeen tein lähetyksiä EVL-tyyliin, eli seisoin kohti koiraa ja lähetin ruutuun osoittaen joka oikealle tai vasemmalle. Hyvin toimii näinkin.

Hyppynouto: Harjoiteltiin sekä puu- että metallikapulalla. Puukapulalla otin myös vinoja heittoja muutaman, hyvin palautti kapulan hypyn kautta :) Metallikapulalla vain kerran hieno suora nouto esteen yli hypäten, koska kapula oli jääkylmä. Hienosti sekin meni.

Kauko-käskyt: Takapalkalla ja pitkällä matkalla vaihdot menee tosi hyvin. Ilman takapalkkaa se etenee... Lähempää toimii sitten ilmankin kaukopalkkaa, joten nyt vain hieomista hiomisen päälle.

Tunnari: Haki oman tosi reippaasti kisapituudelta. Löysi oman heti, joten jää arvailujen varaan oliko tuuria pelissä vaiko ei ja tarkisti vain yhden kapulan siinä ympyrämuodostelmassa. Ei kuitenkaan ottanut häiriötä avustajasta.

Nyt sitten vaan yritämme treenata säännölliseti ja ehkä uskallan ilmoittaa sen johonkin kokeeseen keväällä... Paikkamakuuta otettiin ihan lyhyesti, mutta sitä tarvitsisi ottaa täydellä ajallakin joku päivä, ettei pääse unohtumaan tuo loikoilun ihanuus...

Hauskaa Tammikuun jatkoa kaikille :)

1 kommentti:

  1. Ihania kuvia taas! Stellakin on vähän jo kasvanut pennunpyöreydestä, alkaa jo muutokset näkymään vaikka tosi pörrökasa edelleen on <3 Sille tulee varmaan ihan mahtava turkki :)

    VastaaPoista

Jos haluat kommentoida tätä kirjoitusta, ole hyvä ja raapusta ajatuksesi alla olevaan ruutuun. :)