perjantai 6. tammikuuta 2012

Vuodenvaihteen kuulumiset

Vuosi vaihtui ja minä olen paiskinut töitä, joten en ole blogiakaan ehtinyt kovin aktiivisesti päivittelemään. Vuodenvaihde meni hienosti koirien osalta, Stella ei pelännyt pauketta, ihmetteli tietty vain, mutta Sulo, joka on tottunut paukkeeseen eikä ikinä ole sitä pelännyt, näytti kerrankin hyvää esimerkkiä ;) Lunta saimme vasta samana päivänä ja sen jälkeen onkin ollut loskakeli. Siitä huolimatta olemme ulkoilleet tietenkin normaaliin tapaan ja tänään kävimme myös Luvialla juoksentelemassa.


Sulo edellä ja Stella perässä :)

Rapakon ylimeno ei ole ongelma tälle pikku seikkailijalle :)

Samaa tahtia juostaan...

Kulunut viikko on myös ollut täynnä yksinoloharjoittelua, kuitenkin sellasissa määrin ettei Stella ole joutunut olemaan liian pitkiä aikoja yksin. Olen myös huomannut että Stella hieman aristelee ihmisiä ja koiria lenkeillä, koska ei olla menty tuntemattomia tervehtimään ulkona ollenkaan. No ehkä tuo mörköily loppuu itsellään tai sitten ei, mutta joka tapauksessa ilmoitin Stellan Turun shelttikerhon järjestämälle pentukurssille, joka alkaa kuitenkin vasta helmikuun puolessa välissä. Siellä ainakin opetellaan tervehtimään ihmisiä ja siellä Stella näkee myös kivoja muita pentuja. Sulon kanssa jatketaan agilitya jatkokurssin merkeissä. Yritän myös löytää Sulolle jonkun tokoryhmän Turun päästä, Porissa kun ei millään pystytä käymään vaikka täällä me pääasiassa kisataankin.
Kuten viimeksi mainitsin, olen alkanut pitää paremmin kirjaa Stellan "asioimisista". Tänään oli onnistunut päivä, sillä meille sattui vain yksi vahinko sisälle :) Pisteet sille! Kun Turkuun päästään niin saadaan arki pyörimään hieman säännöllisemmin kuin täällä Porissa ja uskon että edistytään samaan malliin sielläkin päässä. Stellan on vaikeampi pidättää, jos olen pitkään kotona. Yksin ollessa se kuitenkin nukkuu suurimman osan ajasta eikä riehu paljoa. Kyllä neidistä vielä sisäsiisti tulee kunhan mä jaksan rampata ulkona ;)


Vielä olisi muutamat koiratapahtumat ja sosialistamispaikat listassa Stellalle ennen kuin siirrymme Turkuun. Sielläkin päässä meitä odottaa ainakin kolme pentutapaamista :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos haluat kommentoida tätä kirjoitusta, ole hyvä ja raapusta ajatuksesi alla olevaan ruutuun. :)