sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Metsälenkki ja Match Show 22.4

Viikonloppu ja kauniit kelit - tätä piti mennä sunnuntaina "juhlistamaan" metsälenkille! Lähdimme tuttuun Haritun metsikköön siellä haukut saivat purkaa energiaansa Pipsa-sheltin kanssa.

Kokoero on ja pysyy! :D

Kyllähän siinä kilometrejä taittui ja kuviakin tuli otettua parisen sataa...


"Heitä se keppi nyt jo!"
Oli muuten lämpimin lenkki koko kevään aikana, +15!!  Itselläni oli ihan liikaa vaatetta päällä ja Stellakin esitteli kieltään suurimman osan ajasta metsässä ;)


Pipsa ja Stella

Aika paljon näimme lenkillä vastaantulevia koiria ja lenkkeilijöitä, mutta onneksi ohitukset sujuivat aika sutjakkaasti namien avulla :)

Näin meiltä sujuu seuraaminen :D

Poseeraaminen onnistui tällä kertaa aika mallikkaasti myös meidän pikkupennuiltamme...Stella oli kova tarjoamaan pomppu-temppuaan kun jollain oli "mukamas" jotain kädessä ;) Sulo oli tosin aivan yhtä villinä kuin Stella, juosten sorsien ja muiden lintujen perässä ja saaden omia metsähepuleitaan...Stella kasvaa edelleen tasaiseen tahtiin, en tosin ole mittaillut tai punninnut hetkeen. Sen sijaan seuraan tarkkaan Stellan kulmahampaiden vaihtumista. Uudet ovat jo kasvamassa hyvää vauhtia oikeasta kohdasta, mutta vanhat eivät ota lähteäkseen vaikka kovia luita syödään ja räsyleikkejä leikitään. Vasen kulmuri heiluu hieman ja oikea hieman vähemmän. Ilmeisesti tarvitsemme vielä sitä aikaa...


Kulmurit vielä paikoillaan, mutta onneksi uudet kulmurit kasvavat oikeassa asennossa!
Kävimme myös tänään aamutuimaan Kuralassa mätsärissä. Stella,joka voi autossa pahoin ei tietenkään rentoutunut yhtä hyvin kuin Kupittaan mätsäreissä, mutta lopulta tarjosi hienosti seisomista. Liikkuminen oli muuten hyvää, mutta olisi saanut olla reippaampaa.

Pienten pentujen kehässä saimme sinisen nauhan, joka ei tullut minulle yllätyksenä, sillä Stella jännitti pöydällä ihan mahdottomasti, vaikka olimme jo käyneet tutustumassa siinä olemiseen. Näytti hampaat hyvin, mutta yritti kovasti nojata minuun. Äh, tätä täytyy todellakin harjoitella, apua - pentunäyttelyt ovat vain parin viikon päässä!

Liikkuminen oli kuten kehän ulkopuolellakin siinä asfaltilla vähän poissaolevaa ja olisi saanut olla reippaampaa. Liikkeistä sai toki selvää, mutta Stella olisi voinut kävellä enemmän minun kanssani ja myös kehän vieressä puhjennut rähinä sai Stellan haukahtamaan kerran. Häiriöt olivat siis myös tosi pahoja tällä kertaa. Sinisten kehässä tuomari valitsi meidät neljän parhaan joukkoon ja kehui kaikkia hyvästä esiintymisestä. Mielestäni Stella liikkui jo paremmin ja seisoi hyvin.

Sijoituimme tällä kertaa neljänneksi saaden kassillisen Royal Caninen eri ruokanäytteitä sekä 9€-etusetelin seuraavan ruokasäkin oston yhteydessä. Palkinnoista viis, mutta hyvä tietää että treeniä tarvitaan vielä hurjasti. En vain tiedä osaanko opettaa Stellaa paremmaksi esiintyjäksi itsekseni, kun ei mulla ole aiempaa kokemusta näyttelytouhuista. Onneksi vielä muutamat mätsärit edessä ennen noita pentunäyttelyitä ja ehkä niissä Stella vähän rohkaistuisi pöydälläolonkin suhteen :)

Stella tänään SIN4 ja tässä palkintokassimme

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos haluat kommentoida tätä kirjoitusta, ole hyvä ja raapusta ajatuksesi alla olevaan ruutuun. :)