torstai 17. toukokuuta 2012

Match Show Noormarkku 17.5.2012


Tänään lähdimme aamuvarhain Poriin ehtiäksemme Noormarkun mätsäriin. Siellä meitä odottikin Eeva laumansa kanssa, eli Sofin ja Milan kanssa. Lähdimme kyseiseen mätsäriin ihan lennosta, siwan kautta hakien sieltä nakkipaketin, Kuten kuvasta näkyy, vähän eri värisiä nauhoja tuli saatua ja hyvä näyttelyharjoitus olikin jälleen kerran :) Tässä kertaus päivän tapahtumista kuvin ja lisää kuvia Milasta ja Sofista löytyy Eevan omasta blogista, joka löytyy tämän blogin oikeasta reunasta "seuraamani blogit" kohdasta (Sofin ja Milan tassunjäljillä).

Stella pöydällä - varmempana kuin aikaisemmin!

Treenitauosta huolimatta, liikkuminen on kehittynyt valtaisasti :)

Sininen nauha tuli kaikesta huolimatta, mutta sehän on ollut meidän vakioväri ;)

Stella veikin komiasti sinisten pienten pentujen voiton
ja voitti itselleen menolipun BIS-kehään sekä
koiranruokaa ja muita koirajuttuja :) 
BIS-kehässä oli 9 koiraa ja kehäkin oli finaalin mukainen. Stella sai juosta paljon ja väsyminen alkoi näkyä pomppimisena ja liika innostumisena. Myös yksi haukahdus taisi tulla kun enää 4 koiraa oli jäljellä. Sijoituimme kuitenkin hienosti kaikesta huolimatta. Stella on niiiiiiiiin hieno tähti<3

... ja BIS-kehässä Stella vei meidät 3:nnelle palkintosijalle!
Vielä muutamat palkintokuvat loppuun Eevan kotikennelin pihassa. Siellä kävimme myös ihastelemassa pikku westiepentuja, Stella sai tosin odottaa sen ajan autossa, mutta pääsi kuitenkin leikkimään Milan kanssa pitkästä aikaa!

Stella SIN1 BIS3 -  Mila PUN3 - Sofi SIN3

Palkintokasaposeeraus väsähtäneen Stellan kera :)
Äiti oli muuten tuonut kivoja tuliaisia - ihan rakastuin tuohon sheltti-avaimenperään! Oli kuulemma viimeinen kappale Havaijilla! Lisäksi saimme koirien kanssa Havaijilaisia koirankeksejä (ja ne myös maistuivat ;)) sekä sheltti-kynän! :)


Kiitos Eevalle ja kumppaneille kivasta mätsäripäivästä ja muille tämän blogipäivityksen lukemisesta :) Kiitokset myös Noormarkun koiraharrastajille upean mätsärin järjestämisestä ja hienoista palkinnoista (m.m. lahjakortti tassuväen tavarataloon, koirankeksejä, pokaali, ruusukkeita, koiranruokaa ja koiran kuppi).


4 kommenttia:

 1. Kiitos itelles ku tulitte, oli kivaa! :) Hieno kuva tää viimeinenkin, kauhian iso toi ruusuke Stellaan verrattuna! :D

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau, onnittelut sinne Stellalle! :) Jotain tuossa sekoilin, ehkä nyt tulee onnittelut perille asti :D

   Poista
  2. Kiitos onnitteluista :) Oli ihan kiva käydä taas treenaamassa pitkästä aikaa, etenkin kun Stella yllätti jälleen kerran!

   Poista

Jos haluat kommentoida tätä kirjoitusta, ole hyvä ja raapusta ajatuksesi alla olevaan ruutuun. :)