torstai 23. elokuuta 2012

Stellan lihaksisto - täyttä priimaa!

Stella kävi tänään tarkastusmielessä vielä kerran Minnan hierottavana ja voi että oli hyvä että käytiin! Heti pystyttiin toteamaan, että Stella on kuin toinen koira kun vertaa ensimmäiseen hierontakertaan, joka oli noin kaksi kuukautta sitten. Itsellenikin tuli huojentunut olo, tietäen että nyt ei pitäisi lihaksistonkaan haitata liikehdintään eikä nyt mitkään lihaskivut pääse muutenkaan häiritsemään tämän neidin kehittymistä! :)

Ensimmäistä kertaa Stellakin pystyi nauttimaan hieronnasta kun ei lihaksisto ollutkaan enää jumissa<3

Simmut menee kiinni ;)
Arvoitukseksihan tuo jää mistä tuo jumiutuminen on saanut alkunsa. Tämänkin kolmiviikkosen aikana olemme liikkuneet ja harrastaneet ihan samalla tavalla kuten aikaisemminkin, joten agilitykaan ei nähtävästi ole ollut pelkästään syypäänä lihaskireyteen (niin vähän kun olemme sitä vielä harrastaneet muutenkin). Tärkeintähän tässä on se että lihakset ovat kunnossa ja Minnan omien sanojen mukaan Stella on kokenut jonkinlaisen ihmeparantumisen.


Stella antoi muuten myös tällä kertaa paljon helpommin venyttää takajalkojaan - varmasti siksi koska olemme sitä harjoitelleet. Stella oli muutenkin hieman taas rennompi koko tilanteessa kuten aikaisemmin ja helpompihan se on rentoutua kun ei ole paikat enää niin jumissa ;) Yksi pieni kipupaikka kuitenkin löytyi olkaluun yläpuolelta, mikä saattaa johtua siitä kun Lauran Xavi-perro-pentu veti eilen innostuksissaan Stellan "katolleen" kun juoksi päin tätä. Tilanteessa ei käynyt mitenkään ja Stella ei ollut moksiskaan tapahtuneesta. Tämän ei kuulemma myöskään pitäisi aiheuttaa mitään jumia etenkin nyt kun heti tultiin hierottavaksi sen jälkeen. Eihän sitä nyt jokaisesta törmäyksestä muutenkaan voi hierojalle rynnätä tässä elämässä ;)


Kuulemma nyt kun on niin läpikotaisesti hierottu Stellan lihakset auki, ei niiden pitäisi mennä enää tässä iässä samalla tavalla tukkoon. Jatkan ehdottomasti tuota B-vitamiinin päivittäistä antamista, jos vaikka silläkin olisi ollut oma arpansa pelissä Stellan "kuntoutuksessa". Sulo saa tietysti myös samaa vitamiinia ;) Tietty myös jatkan Stellan kanssa venyttelyä ja muistetaan aina kunnon lämmittelyt ja jäähdyttelyt sekä palauttavat lenkit kun on kerran niin kovasta urheilusta kuin agilitysta kysymys.

"Täällä hierojallahan on ihan mukava käydä" tai ilme ainakin sanoi niin...
 
Agilityn suhteen sujuu Stellan kanssa mainiosti ja alle viikon päästä alkaakin Elina Jänesniemen pentuagility-kurssi, jossa varmasti päästään oppimaan paljon uutta ja opin itse ohjaamaan paremmin koiraani. Tuskin maltan odottaa että pääsen vihdoin tässä harrastuksessa eteenpäin, kun Sulon kanssa olen vain rampannut paikallaan ties kuinka kauan. Ehkä joku kerta saan myös hieman videomateriaalia tänne blogiinkin meidän treenailusta...

3 kommenttia:

 1. Hieno homma! :) Kerrot sitten mullekkin jos saat jotain elämää mullistavia vinkkejä Elinalta ;) Heijj, täytyy nähä viikonloppuna, etkös sä jo pian lähde turkkuseen?! :oo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähden joo maanantaina. Et käviskö huomenna lenkki kun pääsen 15 töistä? En varmaan muuten oikeen ehdi enää sit näkee teitä :/ Tottakai annan vinkkejä jos tulee sellasii yleisii juttuja mut aika paljon tulee varmaan henkilökohtaista palautetta ohjaamisesta ja päivittelen niitä sitten kans tänne :) Tarkotuksena on kuvata noi kurssikerrat :)

   Poista
  2. Ääh, no sitten taitaa näkeminen jäädä :/ Mulla on iltavuoro tänään... No täytyy sit olla yhteyksissä, ja nähdään joskus myöhemmin kun tuut tänne päin ja sitten ku on Turku RN :) Joo mä lueskelen niitä sitten :)

   Poista

Jos haluat kommentoida tätä kirjoitusta, ole hyvä ja raapusta ajatuksesi alla olevaan ruutuun. :)