lauantai 15. maaliskuuta 2014

Koiravahti ja treenikaveri nimeltä Teppo


Kylläpä alkuvuosi on ollut haipakkaa ja opinnot ovat tehneet minusta erittäin kiireisen. Nyt onneksi voi jo vetää henkeä ja vaikka edelleen pitää aktiivisesti opiskella niin nyt ehdin ehkä keskittymään pikkasen enemmän taas koirieni kanssa harrastamiseen. En voi kylliksi kiittää Ellaa ja Teppoa, jotka ovat useampana kertana olleet hoitamassa Suloa ja Stellaa kun olen joutunut reissaamaan graduprojektini vuoksi. Apu on ollut suunnattoman tärkeä, koska muuten en olisi voinut olla tässä projektissa ollenkaan mukana. Kiitos!  


Ellan ottama kännykkäkuva 1: 11.2.2014 Koko poppoo menossa pesulle
Pystyin joka kerta lähtemään hyvillä mielin matkaan, kun tiesin että koirani olivat parhaissa mahdollisissa käsissä. Koirat saivat ruokansa, pääsivät lenkille ja mikä parasta, niillä oli ihan parasta seuraa :) Teppo on kyllä varmasti kaikista hyväkäytöksisin sheltti, jonka olen tavannut! Voi kunpa omat koirani voisivat ottaa tästä pojasta esimerkkiä... Teppo on tervetullut meille hoitoon koska vain! :)

Ellan ottama kännykkäkuva 2: 11.3.2014 Metsälenkillä :)
Samat tyypit ovat myös olleet mitä mainiointa treeniseuraa meille. Meillä on Ellan kanssa niin samanlainen tyyli treenata, että yhdessä treenaamineen sujuu hirmu hyvin. Kiva lähteä vapaapäivänä hallille kaikessa rauhassa rakentamaan valmiiksi suunniteltua rataa ja kun molemmilla on selvät sävelet siitä miten haluamme koiriamme kouluttaa niin yhdessä treenaaminenkin sujuu todella jouhevasti. Tällä viikolla pääsimme pitkästä aikaa taas hallille yhdessä ja tässä alla kooste Stellan treeneistä. Teemana olivat erilaiset valssit (jotka edelleen tuntuvat vaikeilta) putki-A:erottelu (joissa edelleen on treenaamista ja vahvistamista) sekä putkelta tiukka kääntyminen. Oli ihan superhauskaa! Ensi kerralla meillä on taas uudet treeniaiheet :) Nyt tuntuu myös vähitellen siltä että tuntuma omaan liikkumiseen ja koiran ohjaamiseen alkaa vähitellen löytyä. Parin viikon kuluttua päästään toivottavasti taas kisaamaankin!

Treenit 14.3.2014

2 kommenttia:

  1. Sulla on jotenkin uskomattoman zeniläinen ohjaustapa. Niin määrätietoinen ja rauhallinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Se on ihan hyvä että on määrätietoinen mutta tuosta rauhallisuudesta yritetään päästä siihen täysillä menemiseen ja siihen asenteeseen nimeltä "hurlumhei" ;) Se oma ohjaustapa varmasti muovautuu tässä kun kokemusta tulee lisää... :)

      Poista

Jos haluat kommentoida tätä kirjoitusta, ole hyvä ja raapusta ajatuksesi alla olevaan ruutuun. :)