sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Kisakausi viimein avattu!

Kuva: Suvi Reini
Tänään pääsimme vihdoin kisaamaan Stellan kanssa, jos oikein laskin, 7 kuukauden tauon jälkeen! Itsellä oli kyllä kisarutiinit täysin hukassa, täytyy myöntää. Unohdin muun muuassa kisakirjan kisapaikalle, mutta mitäs pienistä ;) Löysin kuitenkin jokaiselle radalle oikeaan aikaan, vaikka aluksi olinkin ilmoittautunut vääriin startteihin. Stella toimi kyllä juuri niin hyvin ja vielä paremmin kuin näin "kylmiltään" olin odottanut. Mehän emme siis ole juoksutauon aikana tehneet mitään agilityyn liittyvää ja sitä ennen ehdimme tosiaan kolme kertaa käydä tekemässä lyhyesti ohjatusti rataa. Eli erittäin pienellä treenimäärällä palasimme kisakentille. Fiiliksen hienoutta ei voi sanoin edes kuvailla, mutta olin kyllä yhtä hymyä koko tämän päivän :)

Saldona radoilta yksi kertaa hyvä hylly ja tuplanolla agilityradoilta sijoilla 3 ja 5. Viime kerrasta on aikaa kun minun on pitänyt suunnitella jotain ohjauksia radalle, joten en mene kommentoimaan sen suuremmin ohjausvalintojani. Osa toimi hyvin ja osa vähän paremmin. Hyppyradalla Stella tuli hypyn ohi, koska kiirehdin putkelle enkä lähettänyt kunnolla hypylle. Yleisesti ottaen näen kehittymisen varaa itselläni siinä, että hion omia ajoituksiani ohjauksiin ja Stellan kohdalla taas kyse on kunnon ja itsevarmuuden kasvattamisesta. Hieno comeback ja kisakauden avaus, joka tapauksessa ja olen todella tyytyväinen meihin molempiin. <3 Tätä jännitystä on oikeesti ollut ikävä!

Viime maanantaina Stellan luottofyssari Tanja Kotti sanoi hoidettuaan Stellan, että Stella on tällä hetkellä keskiverto harrastuskoiraa paremmassa kunnossa. Pitkä matka on siis tultu siitä, mistä syksyllä lähdettiin aloittamaan kuntoutusta. Suuri kiitos kuuluu Tanjalle ja Tanjan taikakäsille. Ilman häntä, ei tämäkään kisapäivä olisi ollut mahdollista. Kiitos! <3


"Two things define you:
your patience when you have nothing
and your attitude when you have everything"

2 kommenttia:

  1. Onnea kisastartista! Teillä on ollut pitkä tie tähän ja se varmasti maistuu entistä paremmalta! Tsemppiä kaikkiin jatkokisoihin!
    T: Petra

    VastaaPoista

Jos haluat kommentoida tätä kirjoitusta, ole hyvä ja raapusta ajatuksesi alla olevaan ruutuun. :)