sunnuntai 21. elokuuta 2016

ATT:n seuramestikset 2016 - Hyvät häviäjät!

Tänään päästiin osallistumaan Stellan kanssa toista kertaa meidän uralla ATT:n seuramestiksiin. Viimeksi ollaan käyty esteillä Norjassa ja keskiviikkona Stella kävi hierojalla. Kuten arvata saattaa, oltiin Stellan kanssa aivan innoissamme kun pääsimme hallille!  Päätin, että nyt vedetään asenteella "kaikki tai ei mitään". Hypäriltä tehtiin sitten meidän ennätysetenemä: 5,28m/s! Olin supertyytyväinen rataan, koska itse uskalsin liikkua, Stella pysyi lähdössä ja sen vauhti oli muutenkin oikein mukavan lennokasta. Sillä irtosi voitto ja päästiin starttaamaan finaaliradalle viimeisenä. 




Hyppyradalta voitto, etenemä 5,28m/s! 
Superhieno Stella!
 Finaaliradalle mentiin hyvällä fiiliksellä. Rata ei ollut mikään läpihuutojuttu profiililtaan, koska toinen puomille lähestyminen oli aikas kinkkinen. Pelkäsin jopa siinä, että tulee loukkaantumisia ja niinhän siinä sitten kävi, että yhden kriittisen ohjaavan askeleen unohdin siinä samaisessa kohdassa ottaa ja vauhtisokeus iski niin, että tultiin yhden esteen ohi puomille. Stellalta erinomaista ohjauksen lukua ja radanlukua. Tämä virhe meni aivan täysin kartturin piikkiin! Hieno ja nopea, riskillä vedetty rata muuten. Tuosta radasta ei valitettavasti ole videokuvaa, joten sitä sen koommin enää miettimään suunnataan ajatukset kohti tulevaa! Tänä syksynä enää jäljellä piirinmestaruuskisat ja sitä ennen yritämme vähän ehtiä reenaamaankin. Sitten jäädäänkin kisatauolle ja keskitytään opettelemaan ainakin nuo kontaktisuoritukset varmoiksi. Tänään ne olivat jokseenkin lennokkaat etten sanois ja vaikka virheitä ei tullutkaan niin haluan niihin selvemmät kriteerit. 



Vuosi sitten me ei näihinkään karkeloihin edes päästy osallistumaan, joten päällimmäisenä on vaan nyt niin hiton hyvä fiilis siitä, että Stella etenee hyvää vauhtia ja on terve ja että me saadaan harrastaa. Tämä kausi on ollut niin uskomattoman hieno, ettei nämä muutamat finaalihyllyradat saa meitä masentumaan vaikka toki myönnän että omat kämmäilyt harmittaa ;) Se on silti myös hyvä taito olla hyvä häviäjä, ja sitä me kyllä mielestämme ollaan opittu olemaan! Ehkä sitten ensi kaudella ollaan myös opittu läksymme; eli pystytään vetää täysillä, mutta silti menemään esteitä oikeassa järjestyksessä. Se on ainakin hyvä tavoite. Tää koira on vaan täyttä kultaa ja nyt vaan nautitaan kaikesta tulevasta ja annetaan palaa <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommenttisi tähän, kiitos! :)