sunnuntai 6. marraskuuta 2016

Kuin salama kirkkaalta taivaalta - Raichu


"Jos lähden rakkautta etsimään
olen varma se ei vastaan tuu
Mut jos lähden vaan elämään
niin saatan joskus rakastuu,
ja uskon et asiat tapahtuu
Ja sen huomaa kun jokin suuri eteen astuu"

-Haloo Helsinki

Taikapennin Mojito, "Raichu" 7vk 4pv
Eilen Sipoon kisojen jälkeen laumamme kasvoi yhdellä ja kotimatkalla haimme kotiin tämän pienen shelttipojun, joka sulatti sydämemme heti ensisilmäyksellä <3 Tässä on Taikapennin Mojito, kutsumanimeltään Raichu <3 Jos te blogia lukevat olette yllättyneitä, niin olemme teidän kanssanne täällä kotona samassa veneessä. Nimittäin unelmien pentu ilmestyi tietoisuuteemme kuin salama kirkkaalta taivaalta ja siitä syystä sille annettiin teeman mukaisesti salamapokemonin nimi.

<3
Tässä pennussa on kyllä sitä X-factoria ja olemme täysin ihastuneita siihen <3 Teen sille kohta oman sivun tänne blogiin kunhan ehdin. Luultavasti myös bloginimi kaipaa uudistusta ;)


Kaikki on sujunut hienosti tähän mennessä uudessa kodissa... tai vastahan me ollaan reilu 14 tuntia tässä kotona oltu, mutta silti! Yön Raichu nukkui kuin tukki ja kaikkeen se on suhtautunut innokkaasti ja rohkeasti. Tarpeitakin on jo tehty hienosti ulos ;)


Eniten toivon meille monta yhteistä ja tervettä vuotta ja toivon mukaan saan siitä myös innokkaan harrastuskaverin agilityyn. En malta odottaa mitä tulevaisuus tuo tullessaan! <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos haluat kommentoida tätä kirjoitusta, ole hyvä ja raapusta ajatuksesi alla olevaan ruutuun. :)