lauantai 28. tammikuuta 2017

Uusia projekteja ja agilityn iloa

Aurinkoinen treenipäivä ystävien kanssa 21.1.2017
 Luvassa kuva-video päivitys meidän viimeisen kahden viikon muistettavista hetkistä. Stella kävi fyssarilla, ja siitä löytyi hoidettavaa eli toisin sanoen etupään lukko. Lisäksi fyssari antoi Stellalle diagnoosiksi ylipainoinen, kiltisti sanottuna "vähän tuhti". Kotona se sai uuden rakkaan lempinimen "Pullukka". Nyt olemme pyrkineet tekemään taas reippaita ravilenkkejä, joista huomaamatta tullut paljon epäsäännöllisempiä pennun muutettua taloon. Tämän lisäksi laihdutusprojektiin kuuluu ruoan syömisen tarkempi vahtiminen. Raichu oli mukana fyssarilla ja siitäkin löytyi jälleen jotain pientä hoidettavaa. Oli kyllä niin reippaasti ja esimerkillisesti paikallaan! 


Kun Stellan fyssarikäynnistä toivuttiin, suuntasimme hallille tekemään pientä tunnustelevaa treeniä valmiille radalle. Seuraavana päivänä suuntasimme Lohjalle kisoihin. Raichu pääsi ilmaisiin pentutreeneihin Kelpokoirille. Tämän lisäksi Raichu suorittaa RFF;n perustaitoja pennuille -verkkokurssia. Pentutreeni on ihan mahtavaa, kun lähdetään niin perusteista liikenteelle! Yritän tehdä meidän leikkimielisistä treenailuista tänne blogiinkin omia koosteita. Alla näkyvässä koosteessa tehdään leikin kautta eteenlähetystä, post turnia ja siinä sivussa luoksetuloa. Plussana kokeiltiin ottaa muutama suora putki ihan huvin vuoksi :)
Viime sunnuntaina oli sitten Lohjan agilitykisat. Ensimmäistä kertaa kyseisessä hallissa, tykättiin ja hauskaa oli! Pullukoilla ei ollut asiaa palkinnoille vaikka kaksi ihan näppärää nollarataa juostiinkin ja kolmannelta radalta rima lopussa alas. Stellan nopeus erosi edeltävistä kisoista merkittävästi, vaikka juuri oli hoidettu. Näin jälkikäteen keksin syyksi sen, että olin liian reippaasti vähentänyt sen ruoka-annoksia ja samalla lisännyt liikuntaa, joten suurella todennäköisyydellä se oli tästä syystä niin voimattoman oloinen. Olin kuitenkin tyytyväinen ratoihin ja ohjausvalintoihini ja meillä oli superhauskaa hitaudesta huolimatta.

Lohjalla 22.1.2017


Tänään käytiin sitten Tampereella ottamassa osaa EO-karsintakilpailuihin. Aamuneljän herätys vähän väsytti, mutta kunnon aamutankkauksella ja lämmittelyillä unohtui väsymyskin ja fiilis oli mitä mahtavin. Radat todella kivoja ja haastavia. Sössin ohjauksellisesti ainoastaan yhden kohdan hyppyradalla, josta lipsahdus-HYL. Ensimmäisellä radalla muutin suunnitelmiani hitaampiin vaihtoehtoihin lennosta, mutta viimeisellä onnistuttiin sitten ihan viimeisen päälle. Ensimmäisen agiradan sijoitus 9./70 ja toisen agiradan sijoitus 5./70. Yhteistuloksissa, jossa otettiin huomioon kahden parhaan nollaradan pisteet, sijoituttiin sijalle 13. Upea fiilis! Tästä vielä kun kilot karistetaan ja jatketaan treenilistalla olevien asioiden harjoittelua, niin mehän ollaan valmiita kesän arvokisoihin ihan ennätysaikataulussa! Olen aivan mielettömän iloinen siitä, että mä oon löytänyt tämän asenteen meidän tekemiseen, enkä enää jännitä liikoja tai viilaa pilkkua. Epäonnistumisetkaan eivät jää kovin harmittamaan, koska pääasia on se, että ollaan jälleen päästy starttaamaan yhdessä radalle <3. 


Hyvä meidän joukkue <3

Yhteistulokset, Stella sijalla 13.!
Tässä vielä nuo radat, joiden ansiosta pisteitä kertyi 36,00. Ihania muistoja <3


Seuraavaksi kuntoilu- ja pentuprojekti jatkuu hauskaa pitäen :) Raichusta vielä sen verran, että tyypin strategiset mitat olivat 19vk ikäisenä 32,5cm ja 5,1kg. Toivottavasti kasvaa ihan kunnolla sinne vuoden ikään asti niin, että siitä tulee reilun kokonen medi! Hampaita vaihtuu kovaa vauhtia. Kulmureiden irtoamista aletaan vähitellen jännittämään. Raichu on kyllä hurjan hauska tyyppi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos haluat kommentoida tätä kirjoitusta, ole hyvä ja raapusta ajatuksesi alla olevaan ruutuun. :)