tiistai 31. joulukuuta 2013

Vuodenvaihteen saksalaistreenit

Näin me vietettiin koirien kanssa vuoden viimeinen päivä... eli käymällä hallilla tekemässä pikkutreeni Ellan ja Tepon kanssa ;) Hyvät treenit oli ja tuon saksalaisen vahvistaminen tuli kyllä tarpeeseen. Vielä voisi tuota ohjausta hioa muurille joku kerta, mutta muuten alkoi oikea ajoitus löytymään. Stellan hyppäminenkin tuntui tauon jälkeen aika lennokkaalta kun taas oma juokseminen vaivalloiselta. Pitää siis alkaa taas treenaamaan juoksemista ;) Merkkaukset merkkauksen perään tuntuivat tänään vaikeilta, mutta saatiin me onnistumisiakin vaikka mun ohjaus oli välillä kohmeessa :) Tässä alla pieni kooste Stellan treeneistä.



Ensimmäistä kertaa annoin Stellan myös jonkun toisen ohjattavaksi. Tällä kertaa vain pikku pätkä, koska halusin itsekin treenata Stellan kanssa. Ella pääsi siis ensimmäisenä kokeilemaan Stellaa radalla ja molemmat menivät kyllä niin hienosti sen muutaman minuutin ajan mitä tekivät rataa yhdessä :) Suu auki katselin vierestä noita kahta... Tässä video:



Sulonkin kanssa tehtiin samaa rataa. Sekä minä että Ella ohjattiin Suloa. Alkukankeuden jälkeen oli meno ihan Sulomaisen hyvää ja saksalaiset toimii kyllä Sulolla vaikka se onkin niissä paljon hidastempoisempi kuin Stella. Voi, olisipa se medi... nuo rimat kyllä kolisee videollakin aika ikävästi... :/ Tällä kertaa Ellallakin oli haasteita Sulon kanssa. Pienikin siivekkeen peitto tai myöhäinen rytmitys niin Sulo tekee Sulot ja sinkoaa suoraan eteenpäin :D Kyllä se tästä, vähitellen saadaan Sulokin "ohjelmoitua" tulevalle kisakaudelle...



Kiitokset Ellalle videoinnista ja videoista! :) Hyvää koulutusmateriaalia taas jälleen kerran ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommenttisi tähän, kiitos! :)