Agilitykoulutukset


Kuva: Rita Larjava/ Mageekuva
Koulutukset:
Tarjoan agilitykoulutusta ryhmissä ja yksityistunteina kaiken tasoisille harrastajille. Koulutussisältö räätälöidään aina koulutuskohtaisesti. Koulutuksista kiinnostuneet voivat olla yhteydessä suoraan sähköpostitse: sonia.delatte @gmail.com.  

Kouluttajaesittely:
Olen tavoitteellinen ja intohimoinen agilityurheilija Turusta. Agilityn parissa olen aloittanut virallisemmin vuonna 2012 shetlanninlammaskoira Stellan kanssa (Shetwood Dazzling Lady). Kilpailemisen aloitimme vuonna 2013 ja ensimmäisiin arvokisoihin osallistuimme vuonna 2014. Olemme saavuttaneet SM-yksilöpronssia vuonna 2014 ja HalliSM-yksilöhopeaa vuonna 2018, joiden lisäksi olemme kilpailleet menestyksekkäästi ATT:n SM-joukkueessa saavuttaen peräti 6 SM-joukkuemitalia, joista kirkkaimpina SM-joukkuekulta vuodelta 2017 ja 2019. Lisäksi olemme saavuttaneet Stellan kanssa Suomen maajoukkuepaikan vuosina 2016 (PM), 2018 (PM, EO ja MM) ja 2019 (PM ja MM). Uramme tähän mennessä isoin saavutus on vuoden 2018 MM-kisojen yksilökisan 8.sija. Stellan lisäksi olen aloittanut kilpailemisen nuoremman shelttini, Raichun (Taikapennin Mojito) kanssa lokakuussa 2019. Raichu kisaa tällä hetkellä medien 2-luokassa.


Kilpailemisen ja omien koirieni kouluttamisen ohella, olen toiminut seurakouluttajana vuodesta 2014 lähtien Agility Team Turku ry:ssä. Lisäksi olen pitänyt useita kokonaisia koulutuspäiviä tukikoulutusten muodossa. Olen myös suorittanut Sagin koulutusohjaajakurssin vuonna 2016. Kehitän jatkuvasti omaa lajiosaamistani kouluttajana ja käyn säännöllisesti agilityn ammattikouluttajien opeissa. Päätoimen työni ohella olen aloittanut toiminimellä pienimuotoisen kouluttamisen elokuussa 2018 ja tarjoan kysynnän mukaan agilitykoulutusta ryhmissä ja yksityistunteina kaiken tasoisille harrastajille. Keskityn niin koiran kuin ohjaajan taitojen kouluttamiseen. Kouluttajana olen kannustava ja pyrin aina vahvistamaan koulutettavien positiivista asennetta ja uskoa omaan tekemiseensä.

Visioni agilitysta on "rohkeasti, rennosti ja rakkaudella", johon itse pyrin niin kisatessa kuin kouluttaessani. Rohkeus luottaa omiin ja koiran taitoihin, uskallus kokeilla omia taitoja ja juosta täysillä tiukassakin paikassa. Rentous liikkua ilman turhia kehon ja mielen jännitteitä, nauttien yhteisestä tekemisestä. Rakkaus lajia ja tiimikaveria kohtaan, kohdellen koiraa aina kunnioittaen ja huolehtien, vaikka radalla sattuisi mitä tahansa.

Kuva: Jukka Pätynen/ Koirakuvat.fi

Ajankohtaiset koulutukset:
TÄYNNÄ!

TÄYNNÄ!


Ilmoittautuminen auki: Klick!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos haluat kommentoida tätä kirjoitusta, ole hyvä ja raapusta ajatuksesi alla olevaan ruutuun. :)