maanantai 28. joulukuuta 2020

Koronavuosi 2020 pakettiin!


Vuosi 2020 on ollut hyvin poikkeuksellinen harrastusvuosi meille, kuten varmasti kaikille muillekin koiraharrastuksen parissa. Kaikki isoimmat arvokisat ja kilpailutapahtumat peruttiin koko vuodelta ja harjoittelu sekä kisaaminen vaikeutui kuluneen vuoden aikana merkittävästi. Myös koulutuksia ja koulutuksiin osallistumisia jouduttiin useaan otteeseen perumaan tämän vuoden aikana. Olemme joutuneet sopeutumaan tilanteeseen ja tottumaan epävarmuustekijöihin ajatellen omiin lajitavoitteisiimme tähtäämistä. Eniten itseäni on jäänyt tämän vuoden aikana harmittamaan se, että tämä hukkaan valunut aika on pois omien koirieni agilityurien kestoista. Kaikesta huolimatta olen kuitenkin tällä hetkellä kiitollinen siitä, että Suomessa Koronatilanne on pysynyt kokonaisuudessaan hyvin hallinnassa ja välillä pääsimme jopa kisaamaankin, vaikka se on ollut rikkonaista ja meidän kohdalla keskittynyt vain lähialueemme kisoihin. Tässä molempien koirieni tämän kisavuoden videokoosteet mieleenpainuvimmista radoista ja hetkistä radoilla. 

Kooste Stellan koronakisavuodesta 2020


Kooste Raichun koronakisavuodesta 2020


Tämän vuoden aikana olen myös kirjoittanut useampia aihekirjoituksia Nutrolin -blogin. Kirjoituksiini pääset suoraan alla olevista linkeistä. 

3/2020: Hyvinvoiva agilitykoira edellyttää säännöllistä kehohuoltoa

6/2020: Tärkeät elämänarvot agilityharrastuksen taustalla

10/2020: Agilitymenestys: Tavoiteltu tulos vai positiivinen sivutuote?

12/2020: Suunnitelmallisuus on avainasemassa agilitykoiran kalenterissa 



Kiitos tästä vuodesta ystäville, kanssaharrastajille, koulutettavilleni sekä yhteistyökumppaneillemme, että olette pysyneet matkassamme mukana näinä poikkeuksellisena aikoina. Voimme vain toivoa, että vuosi 2021 tuo mukanaan tilanteen normalisoitumisen, jotta voimme nauttia elämästä ilman rajoituksia ja suurempia terveydellisiä riskitekijöitä ollessamme sosiaalisessa kanssakäymisessä toistemme kanssa. Toiveikasta uutta vuotta 2021!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommenttisi tähän, kiitos! :)