sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Uusi blogi uuden perheenjäsenen kunniaksi


Laumaamme liittyi tänään ihana Shetwood Dazzling Lady "Stella" <3 Kaikki mennyt ihan mahtavasti alusta lähtien. Stella pomottaa Suloa ja Sulo ihmettelee että "mikä toi oikeen on".

Stella oli reipas koko automatkan vaikka nukkuikin suurimman osan ajasta. Kotiin päästyämme se tutkiskeli paikkoja innolla eikä ollut moksiskaan uusista äänistä. Siitä oli niin kivaa tutkiskella uutta ympärystöä, että nappulatkaan eivät ekalla kerralla maistuneet. Tovin kuluttua maistui hieman paremmin ja muutaman tunnin kuluttua meni loputkin.

Stellalla oli kova yritys tehdä asioita sanomalehdille, mutta tänään emme saaneet yhtään täysosumaa vaan aina meni hienosti sanomalehden viereen... Kasvattajan luona se pääsi kuitenkin todistamaan moneen otteeseen että tietää mihin asiat kuuluu toimittaa, joten usko siihen, että jo huomenna edistyminen on kovaa.

Tutustutin Stellan myös henkilövaakaan, ajatuksena ottaa se syliin ja sitten vähentää oma paino, mutta tytsy meni niin reippaasti tutustumaan vaakaan että punnitsi itse itsensä! Tasan kahta kiloa näytti vaaka eli paino on aika lailla sama kuin tasan 8 viikkoisena.

1 kommentti:

  1. Meistä sait ensimmäisen lukijan! :) Ihanaa kun Stella on saapunut teille! Sofilla menee edelleen kaikki pissat siihen sanomalehden reunalle niin että suurin osa ei edes osu... :) Ja vaikealta tuntuu muutenkin tämä sisäsiistiksi opettelu, Mila tekee ainakin 80% pissoista ja kakoista sisälle.. :/ Naapuri juuri sanoi, että ei heillä pentu edes tehnyt kuin yhden kerran kakat sisälle ja pissatkin oppi lähes heti pyytämään ulos, vahinkoja sattuu vain kun pitää olla pitempään yksin kotona. Mila ei ole koskaan pyytänyt pihalle itse. Ja vaikka koirat käy monta kertaa päivässä takapihalla ulkona + lenkit, niin silti ne pissat vaan tulee sisälle aina, usein vielä niin että kun tullaan sisälle niin heti pissa lattialle. Noh, pienihän se vasta on, että ei kai tässä vielä edes kuuluisi hätäillä sen suhteen:)

    VastaaPoista

Jos haluat kommentoida tätä kirjoitusta, ole hyvä ja raapusta ajatuksesi alla olevaan ruutuun. :)