torstai 22. joulukuuta 2011

Joulufiilistä ja Luvia-reissu

Tältä meidän neiti näyttää tällä hetkellä :)

Tänään oli pitkästä aikaa taas lunta maassa ja siitähän se joulufiilis alkoikin syntyä, myös meidän nelijalkaisille! Sulo kävin ensin aamulla treenaamassa agilitya ja sen jälkeen lähdimme koko laumani kanssa pienelle reissulle Luvialle ystäväni Riikan luokse.


Koko Riikan perhe oli ihan haltioissaan pikku Stellasta ja hieman lupailivatkin meidän karvaturreille hoitopaikkaa. Molemmat käyttäytyivät tosi hyvin, mitä nyt Sulo toimi poliisina kun porukkaa tuli taloon ja pitihän sitä ulkona juoksennellessakin jättää korvat kotiin...

Kävimme pienellä metsälenkillä ja Sulollakin riitti vielä virtaa agilityn jälkeen.

Stella 11vk 6pv
Neiti oli niin reipas että teki pissatkin hienosti aina ulos kun pyydettiin :)
Lujaa juostiin, mutta sain sentään edes yhden ei-tärähtäneen kuvan napattua iloisesta parivaljakosta...

Oli niin kiva katsella miten hyvin Stella ja Sulo leikkivät yhdessä ja kulkivat vapaina. Tässä vähän kuvamateriaalia tuosta villistä menosta :)Pitkän ulkoilun jälkeen tuli tietenkin väsy molemmille...

Stella tapasi myös peilikuvansa :D
Ohessa kuvamateriaalia Stellan ja Stella-peilikuvan kohtaamisesta. Neiti kävi useaan otteeseen ihmettelemässä peiliä ja vielä ennen lähtöä piti uudestaan käydä pyytämässä "kaveria" leikkimään!


Olemme muutenkin kuluneen viikon aikana käyneet uusissa paikoissa. Vielä myöhemmin tänään kävimme ystäviemme luona kylässä ja sinne piti tietty ottaa uusi lelu, pinkki norsu, jonka saimme Tanjalta alkuviikosta. Stella tapasi samalla Tanjan ihanan Tero-sheltin (Shandy's Line Of Fire), joka tykkäsi kovasti Stellasta.

Stella ihastutti jälleen kerran omalla olemuksellaan :)

Stella madotettiin myös tänään, koska viikon päästä meitä odottaa eläinlääkärikäynti ja ensimmäiset rokotukset! Sitä ennen vietetään Stellan ensimmäistä ja Sulon jo neljättä joulua. :)


Oikein Hyvää, Iloista, Maistuvaa, Riemukasta ja Rauhallista Joulua Kaikille! Toivottaa laumamme Sulo, Stella ja Sonia <3

1 kommentti:

  1. Mahtavia videoita ja kuvia taas! :) Kyllä se teidänkin tyttö kasvaa, naamasta huomaa että pikkuisen jo venähtänyt viime näkemästä :) Ja voi miten suloisesti teidän koirat nukkuu vierekkäin, meillä koirat ei koskaan nuku noin :) Hyvää joulua teille!

    VastaaPoista

Jos haluat kommentoida tätä kirjoitusta, ole hyvä ja raapusta ajatuksesi alla olevaan ruutuun. :)