keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Koiruuksien arkihömppää


Ajattelin kirjoitella tänne blogiin hieman arjen löpinää. Arki tosiaan pyörii tällä hetkellä vielä aika paljon koirien ympärillä, ne kun on niin eläväisiä ja vievät huomion aika herkästi ;) Stellalta irtosi lauantaina ensimmäinen hammas ja pari muutakin pikkuhammasta heiluu aika hurjaa. Nyt sitten alkaa tämä jännittäminen näiden hampaiden suhteen: toivottavasti lähtevät vaivatta ja toivottavasti tilalle kasvaa uudet hienot hampaat :) Ostin roppakaupalla karvakorville pureskeltavia, mutta Sulo on tietenkin hotkaissut kaiken mahdollisen lattialta lojumasta joten taas pitäisi kipaista kaupoilla...

Äitikin lähetti parit purutikut Stellalle ja Sulolle...

...Sulo viimeisteli tietenkin Stellankin tikun.

Kotona arki taittuu jo tosi vaivattomasti kun oikeat rutiinit ovat löytyneet. Vähän vielä mörköillään satunnaisesti, mutta onneksi Stellan pentukurssi alkaa ensi viikolla ja eilen saimme jo paljon hyviä vinkkejä arkeemme pentuteoriatunnilla. Päivittelen sitten täällä blogissa Stellan opeista ja oppimistamme jutuista.

Mikä ei kuulu joukkoon? ;)Sulon kanssa meni taas ihan hyvin agilitytreeneissä viime maanantaina, tosin pientä komentamis-ongelmaa putkien kohdalla (ei tykkää irrota putkelle jostain syystä vaan kääntyy haukkumaan minuun päin). Mun täytyisi ilmeisesti palkata useammin niin ettei ehdi kyllästymään ja jos ei homma ala sujua ilman komenteluja niin komenteluista homma loppuu siihen ja Sulo pääsee odottelemaan sivummalle.

Sulo, Kovu ja Kio lenkillä Halisissa.
Sulo on päässyt myös kunnolla liikkumaan. Olemme käyneet lenkkeilemässä vapaana Luolavuoressa sekä Halisissa muutaman koirakaverin kanssa, joten Sulokin on päässyt vähän koirasosialistumaan Stellan lisäksi ;) Eipä Sulo kauheasti toisista koirista välitä, enemminkin välttelee turhaa kontaktia, mutta juokseminen toisten kanssa on ilmeisesti kivaa :)

Pipsa kävi kyläilemässä ja taas tuli leikittyä kaikki energia pennuista pois ;)
Stellan sosialistaminen on pitänyt sisällään mahdollisimman paljon eri paikkoihin mukaan ottamista ja toisten koirien ja ihmisten kyläilyä. Pari kaverikoiraa kävi kyläilemässä ja olemme myös kulkeneet busseilla ihmittelemässä keskustassa kaikkea ympäröivää menoa.

Ja loppukevennykseksi vielä pieni ripaus videomateriaalia meidän vilkkaasta ja kekseliäästä arjesta ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos haluat kommentoida tätä kirjoitusta, ole hyvä ja raapusta ajatuksesi alla olevaan ruutuun. :)