keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

ATT:n Epikset 20.3.2013


Tänään oltiin Stellan kanssa jälleen kerran epiksissä ja tällä kertaa halusin testata kontaktien ja keppien osaamista, joten ilmoitin Stellan mölliluokan lisäksi myös myös avoimelle radalle kisaavien koirakoiden joukkoon. Kisat sujuivat oikein hienosti meidän molempien osalta! Tässä lyhyt päivitys niistä videokuvien kanssa höystettynä. Kiitos Esa taas kuvauksesta! :)

Mölliradalla varmistelin A:n kontaktin, mutta se pysähdys olikin sitten tosi hyvä. Jos Stellalla olisi yhtään valmiimmassa kunnossa tuon A:n suorittaminen, olisin ehdottomasti tehnyt persjätön A:n jälkeen. Myös ennen puomia olen hieman myöhässä persjätössä. Myös alun jaakotus oli hieman turha pienellä koiralla, joten jos uudelleen menisin radan, tekisin tuossa hieman toisin :) Mutta tulipahan treenattua sitäkin sitten. Kontaktit oli kuitenkin buenot <3


Möllirata
Aika:  33,83 (-26,17 )
Tulos: 0-rata 1.sija
 

Avoimessa luokassa oli alussa sellainen kohta, jossa minun piti hieman helpottaa, koska en halunnut yrittää sellaista mitä Stellalle ei ole koskaan opetettu ja siitä syytä olin sitten seuraavassa kohdassa auttamatta myöhässä ja seuraava kaarros meni turhan pitkäksi. Meidän osaamistasoon nähden jälkimmäinen rata sujui siis myös hienosti virheittä, mutta takataskustani päätti sitten lelu pompata radalle ihan loppumetreillä ja niimpä meitä ei voitu sijoittaa, vaikka Stella tekikin noin 8 sekunttia nopeemman radan kuin ensimmäiseksi sijoitettu koira, jonka aika oli 43,40 (vertaa Stellan aika 35,47). Mutta tulipahan treenattua leluhäiriötä puomilla ja olen iloinen ettei meidän suoritus kaatunut siihen! Ensi kerralla muistan jättää lelut radan ulkopuolelle, joten nyt tämä läksy on luettu ;)


Avoinrata
Aika: 35,47 (-14,53)
Tulos: 0/HYL ei sij.
 
 
Tästä on hyvä jatkaa harjoittelua ja ensi kerralla osaa itsekin olla vähän viisaampi radalle valmistautumisessa ;) Stella ei onneksi omaa kämmäilyäni ymmärtänyt vaan sillä näytti olevan äärimmäisen kivaa ja pudonnut wubba-lelukin pääsi radalta omaan kotiin <3 Sen kanssa onkin paljon tultu leikittyä agilitytreeneissä, että toisaalta ansaitsihan tämäkin kaveri vähän mainintaa tässä blogipäivityksessä... ;) 

3 kommenttia:

  1. Ihan uskomattoman hyvin te veditte! Vautsi! :)

    t. Anna H

    VastaaPoista
  2. Hienot radat :) Mölliratahan näytti teknisesti vaikeammalta rataprofiililtaan ;)

    VastaaPoista

Jos haluat kommentoida tätä kirjoitusta, ole hyvä ja raapusta ajatuksesi alla olevaan ruutuun. :)