lauantai 30. marraskuuta 2013

Agiliitelemässä Vantaalla 30.11.2013

En muista että olisin vielä kertaakaan joutunut heräämään kisa-aamuna klo 5.00... nyt tuli tämäkin sitten treenattua! Lähdettiin Jennan kanssa tänään Vantaalle vähän agiliitelemään marraskuun viimeisen päivän kunniaksi. Halusin yhden "vieras halli"-kokemuksen vielä tälle vuodelle, koska totesin että Stella on kisannut tätä päivää ennen vain kahdessa vieraassa hallissa. Hyvät radat me saatiin väsymyksestä huolimatta aikaiseksi, tosin rataantutustumista ei oltu ollenkaan rajattu eivätkä radat olleet ollenkaan hankalia, joka tietenkin auttoi hieman asiaa. Stella oli hieno ja vauhtiakin alkoi tullu vieraassa paikassa joka radalla vähän lisää :) Alla videot radoista ja omat kommenttini :)
 
Stella ja sen tuliaiset. Kuvasta puuttuu yksi vinkulelu ja iso oranssi sateenvarjo.
 
Itselleni otin kisojen tavoitteeksi että katson koiraani paremmin ja yritän ohjata mahdollisimman puhtaasti. Ensimmäisellä radalla tämä onnistui mielestäni hyvin, mutta kahdella jälkimmäisellä, etenkin hyppärillä alkoi väsymys painaa eikä oma keskittyminen ollut ihan huipussaan.
 
Ensimmäiseltä radalta en osaisi varmaan parantaa kauheasti mitään, mutta nopeutta olisin toivonut lisää ja alussa olisin voinut lähteä lähempää koiraa liikkeelle ja puomillakin olisin voinut juosta vähän rohkeammin  edelle. Lopussa Stella kolautti jotain rimaa aika voimakkaasti ja minä meinasin juosta päin viimeistä estettä ja siitä syystä tuo hypähdys, joka ei siis ole tuuletus ;D Tällä radalla olimme 5./35 koirasta, mutta meille tämä oli varmasti yksi ehjimmistä radoista, mitä ollaan koskaan tehty ja vaikka se oli hidas, niin olen tosi tyytyväinen <3
 
Toisella radalla oli sitten vauhtia, mutta putkijarrun uupuessa kaarrokset paukkuivat ensimmäisen putken jälkeen. Myös valssi oli jotenkin kökkö ennen keppejä ja huomatkaa myös että Stella ehtii arpoa keppien ja putken välillä mihin mennä, eli erottelutreeniä täytyy joku kerta harrastaa... Mietin tuohon vaihtoehdoksi vastakäännös+takaaleikkaus-yhdistelmää kepeille, mutta ajattelin valssin riittävän, jos teen sen hyvin. Kepeillä olin tyytyväinen että annoin Stellan toimia niillä loppuosan aika itsenäisesti. Tällä radalla olimme 9./50 koirasta ja mainittakoon että tällä radalla tuli 20 nollatulosta... hieman lisää haastetta olisin minäkin kaivannut ;)
 
Kolmannella radalla oli sitten vauhtia, mutta minä en sitten osannut ohjata enää niin puhtaasti. Suunnittelin alun perin ennen 4-estettä persjättöä, mutta jotenkin päädyin vaihtamaan ennen radalle menoa suunnitelmaani ja takaaleikkasin putkelle, koska pelkäsin että juoksen kolarin Stellan kanssa. No radalla osoittautui, että olisin hyvin ehtinyt tekemään sen persjätön :D Sääli. Mutta parempi näin päin kuin, että olisi tapahtunut jokin loukkaantuminen :) Siellä täällä kaarrokset paukkuivat ja putki-puomi erottelussa Stella meinaa suunnata putkelle, koska oma liikkeeni oli hieman sen suuntainen, mutta hienosti Stella korjasi puomille puomi-käskyn avulla :) Loppuun piti tehdä vastakäännös eikä kökkövalssia. Tällä radalla olimme hienosti 3./50 koirasta! Vähänkö olin ylpeä mun pikku minikoirasta <3
 
Tässä alla nyt sitten ne radat :)


 
 
Jenna & kumppaneista ei valitettavasti saatu mitään kimppakuvaa, mutta Ella nappasi Lunasta ja Stellasta aika hauskan "tilannekuvan" :D Pitäisköhän Stellan korvia vähän siistiä joku päivä? ;) On noi elukat vaan niin super suloisia vaikka karvat sojottaisi miten <3 Ellalle isot kiitokset taas ratojen kuvaamisesta ja kaikille mukanaolleille kiitos seurasta :)
 

Luna ja Stella "back stagella" :D <3

2 kommenttia:

  1. Voih! Kunpa sitten joskus meilläkin olisi tuommonen vauhti radalla :) Hyvinhän teillä meni!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anonyymi (haluatko paljastaa kuka olet? ;)) :) No vauhtia oli nyt Stellalla itseasiassa vähemmän kuin kotihallissa, tai saattaapi johtua myös kylmistä säistä, nyt kun ekaa kertaa kisataan pakkaskeleillä... Kesällä Stella meni kovempaa kyllä, mutta kyllähän se ihan reippaasti kulkee nytkin :)

      Poista

Jos haluat kommentoida tätä kirjoitusta, ole hyvä ja raapusta ajatuksesi alla olevaan ruutuun. :)