maanantai 21. joulukuuta 2015

Vauhdikas jouluviikon aloitus


Joulukuu 2015
Taivaalta ei ehkä tule lumihiutaleen hiutaletta eikä maa ole valkea kuten talvena kuuluisi, mutta pakko sanoa, että juuri nyt se ei meidän elämää haittaa! Vuosi taaksepäin murheet olivat paljon suuremmat, joten en jaksa valittaa enää muiden mukana tätä lumetonta talvea. Lämpimässä talvisäässä on myös paljon positiivisia asioita koiraharrastuksen kannalta, kuten esim. koiraa voi hyvällä omallatunnolla pitää autossa hallilla ollessa, ulkona ei liukastele koira eikä omistaja ja itse ei tarvitse hikisenä treenien jälkeen pelätä vilustumista kun ulkona ei ole pakkasta. :)


Stella kävi torstaina fyssarilla hoidettavana ja onneksemme törmäyksistä aiheutuneet jumit saatiin hyvin avattua ja saatiin lupa jatkaa treenaamista samaan malliin. Tanjan mukaan Stellan aikaisemmat traumat on niin hyvin saatu pois päiväjärjestyksestä, että ollaan päästy aloittamaan puhtaalta pöydältä, joka tarkoittaa sitä, että enää hoidetaan vaan niin sanotusti "uusia jumikohtia". Lihaksisto on tasapainossa ja agilitykunto alkaa vähitellen löytyä. Huippua! 

Taukopaikka
Tänään käytiin tekemässä pientä vauhtitreeniä hallilla. Hallin pohja oli juuri huollettu, joten siinä kelpasi hyvin juosta :) Treenin tavoitteena oli siis hakea tuota täysillä menemistä helpohkolla radalla. Rimat oli matalalla, ainoastaan ensimmäinen hyppy oli 30cm ja muuri oli medikorkeudella. Stella irtoili hienosti vähän väärillekin esteille ja putki-kontaktierottelussa on tämän treenin perusteella myös treenintarvetta ;) Sitä siis joulun jälkeen treenaamaan! :) Tämän treenin top 3: 1) Ohjausvalinnat saatiin kohdilleen kokeilemalla, 2) Stella teki hyvät kontaktit, ja 3) Stella suoritti mustankin putken hyvin eikä kaatuillut siellä pimeydestä huolimatta.A dream doesn't become reality by magic; 
it takes sweat, determination and hard work.
- C. Powell

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos haluat kommentoida tätä kirjoitusta, ole hyvä ja raapusta ajatuksesi alla olevaan ruutuun. :)