torstai 5. toukokuuta 2016

Kuulumisten kohokohdat

Kelpokoiran treeneihin menossa 27.4.2016 :)
Paljon kaikkea on mahtunut kuluneisiin viikkoihin. Yksi kivoimmista asioista pitkään aikaan oli se kun pääsimme ensimmäisen kerran sitten marraskuun 2014 osallistumaan Kelpokoiran järjestämälle agilitykurssille Stellan kanssa. Treenit ovat sujuneet todella kivasti ja me ollaan nautittu Stellan kanssa ihan joka hetkestä! 

Vappu 2016
Vietettiin oikein kiva vappu! Kisailmo unohtui laittaa, joten koirat pääsivät sen sijaan hallille treenaamaan :) Sulokin pääsi vähän kruisailemaan radalle pitkästä aikaa. Molemmat pääsivät sitten 3.5. fyssarin käsittelyyn. Stella oli jälleen ties kuinka monetta kertaa hyvässä kunnossa, vain pieniä jumeja. Ihan huippua, että neiti on pysynyt hyvässä kunnossa! <3 Sen sijaan Sulolta löytyi jonkin verran hoidettavaa, vaikka ei ole agilitya tehnytkään.


Hallilla :) 
 Viime kuussa meidän lauma kasvoi myös yhden miehen verran kun kepo siirsi virallisesti tavaransa meidän huusholliin <3 Uusi tulokas on otettu vastaan hyvin ;)

Perhepotretti :D
Tänään käytiin helatorstain kunniaksi harjoittelemassa viikonlopun "näyttelytourneeta" varten Raision mätsärissä. Stella esiintyi tosi hienosti eikä oikeastaan olisi harjoitusta kaivannutkaan vaikka viime näyttelystä on jo reippaasti yli vuosi aikaa. Nyt on sitten sopivasti tukkaakin noihin missikisoihin, joten saa nähdä miten arpaonni tällä kertaa suosii vai suosiiko lainkaan :)

Pienten aikuisten PUN2 5.5.2016
Kauniit ilmat ovat suosineet ulkoilijoita! Sen lisäksi piti vielä helatorstain kunniaksi napata muutamat kuvat pellolla koirista :) Stellalla ikää vähän päälle 4,5 vuotta ja Sulolla ikää jo komeat 7,5 vuotta!

<3
Sulo 7,5v
Stella 4,5v
Ihanaa alkavaa kesää kaikille!


2 kommenttia:

  1. Mahtava blogi! Kaikkea hyvää teille ja kivaa kesänalkua <3

    VastaaPoista

Jos haluat kommentoida tätä kirjoitusta, ole hyvä ja raapusta ajatuksesi alla olevaan ruutuun. :)