sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

Kohti kesän 2016 arvokisoja!

Stella ATT:n iltakisoissa 2.6.2016 Kuva: Sirpa Saari
Agilityn SM-koitokseen on enää vajaa viikko aikaa ja fiilis on mitä parhain! Sen kummempia hinkkaamatta ja stressaamatta - me ollaan valmiita! Lauantaina Stella edustaa ATT:tä minijoukkuessa ja starttaa joukkueen ankkurina. Sunnuntaina kisataan yksilökisat. Kisakirjettä ja lähtölistoja mielenkiinnolla odottaessa. Viisi yötä ja sitten lähdetään matkaan kohti Lahtea. Enää myös vain vajaat kolme viikkoa maajoukkuekarsintoihin. Elämme siis hyvin jännittäviä aikoja!

Kuva: Sirpa Saari
Viime torstaina kisattiin yksi startti oman seuran hiekkakentällä, josta ihan kelpo nolla, höystettynä kontaktitreenillä, joka ei ihan mennyt putkeen kun ohjaaja möläytti kehusanan vapautussanan sijaan ja hämmensi Stellaa. Tuo "kiipee" sanan toisto saa Stellan vaan paineistumaan, jonka huomasin erityisesti tänään TSAUlla, jossa sain sen lähestulkoon ottamaan ihka ensimmäisen kontaktivitosen stressaamalla ihan turhasta. Jatkossa mennään sillä mikä toimii parhaiten, eli kiipee -käsky vain ylösmenolla. SM-kisoissa aion luottaa siihen, että Stella hoitaa osansa puomilla, koska niinhän se aina tekee kun jätän turhat panikoinnit alastulolta pois. Tässä tuo rata kuvattuna kahdesta kuvakulmasta.


Kiitos Anulle ja Jukalle kuvaamisesta, sekä Sirpa Saarelle jälleen iso kiitos ihanista kuvista! 

Kuva: Sirpa Saari
Kuva: Sirpa Saari
Stella kävi alkuviikolla osteopaatin huollossa; vähän oli kireyttä kropassa, mutta aika hyvässä kunnossa Stella oli rasitustasoon nähden! Tänään sitten käytiin vetämässä kenraaliharjoitukset TSAU:n kisoissa ja kyllähän sen huomaa, että mitä lähemmäksi arvokisat tulevat, sitä enemmän kisaaminen jännittää. Lähinnä siitä syystä jännittää, koska nyt on ollut itsellä jo pidempään niin hyvä fiilis meidän tekemisestä, ettei sitä haluaisi pilata vahigossakaan eikä myöskään toivoisi mitään loukkaantumisia juuri ennen h-hetkeä. Tänään Stellan saldona nollavoitto, triplanolla ja kaksi palkintosijaa! <3 Vau! Eikä kolmannella radallakaan jääty kuin reilu 2 sekuntia kärjestä suoraviivaisella hyppyradalla, joka on meiltä erittäin hyvä saavutus! Olen todella tyytyväinen meidän yhteistyöhön ja menoon. Näitä hetkiä tulen muistelemaan joskus vanhana kiikkustuolissa <3 Kiitos Petralle kuvaamisesta!

 

Palkintomuonaa ja starttilahjakortteja! Hyvä Stebu! :D
Tuloslista: 1./19, 2./20 ja 5./22 :)
SM-kisoihin ja maajoukkuekarsintoihin menemme tekemään parhaamme ja yritämme pitää juuri tämän rennon, keskittyneen ja iloisen fiiliksen. Annamme tulevilla radoilla kaikkemme ja on aivan mahtavaa päästä osallistumaan terveen koiran kanssa. Oloni on todella etuoikeutettu kun olen saanut kulkea tätä agilitymatkaa juuri Stellan kanssa <3 

Tsemppiä kaikille arvokisoihin osallistuville!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos haluat kommentoida tätä kirjoitusta, ole hyvä ja raapusta ajatuksesi alla olevaan ruutuun. :)