lauantai 10. syyskuuta 2016

V-S Piirinmestaruuskisat 2016

Piirinmestaruuskisoista tänään ATT:n minijoukkueelle neljä nollaa, joiden myötä joukkuehopeaa! Hoppee ei o häppee ja hyvin vedettiin kaikki. Stella juoksi joukkueen ankkurina. Radalla piti koko ajan kääntää ja vääntää. Stellan mielestä häiriöesteitä oli joka puolella ja ollaanhan me parempiakin ratoja väännetty. Ihan lopussa Stella meinasi ampua vikalle esteelle, mutta pikku kiljahduksen kanssa sain tilanteen haltuun. Tässä koko joukkueen ratasuoritukset.Joukkuekisan tuloslista
Joukkuehopea!
Yksilökisassa tehtiin Stellan kanssa kaksi hienoa rataa, mutta harmillisesti ensimmäiseltä radalta viimeinen rima alas. Omaa liikesuuntaa saan vain tuosta kämmistä syyttää; Stella tekee laukanvaihdon riman päällä, koska pusken juuri väärällä hetkellä sen linjalle. Mutta muuten niin hienoa menoa molemmilla radoilla. Valsseissa omaan silmään edelleen parannettavaa, mutta monta hienoa onnistunutta ohjausta noilta radoilta löytyi kuitenkin! :)


Piirinmestaruuskisojen yhteistulokset: Stella 6.sija!
Jos jotain tästä lajista oon tällä kaudella oppinut; Kaikki on ihan törkeen pienestä kiinni! Ollaan onnistuttu monesti, mutta kyllä se vaan kirpasee kun ei sitä kuuluisaa tuuria ole silloin mukana kun sitä toivoisi ja erityisesti silloin kun ollaan niiiiin lähellä. Pikkujutuista on ollut nuo epäonnistumiset kiinni. Uskon kuitenkin, että sitten kun seuraavan kerran joskus toivottavasti onnistutaan ja se hiuksenhieno ero on taas meidän puolella, niin se tuntuu ihan parhaalta. Epäonnistumiset ja onnistumiset kuuluvat molemmat lajiin ja se tekeekin tästä agilitysta niin jännittävää ja hienoa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos haluat kommentoida tätä kirjoitusta, ole hyvä ja raapusta ajatuksesi alla olevaan ruutuun. :)