torstai 29. joulukuuta 2011

Sheltti-tapaamisia ja koiran elämää


Kuluneen viikon aikana olemme jälleen kerran käyneet eri paikoissa, lähinnä kylässä tuttujen luona. Tänään Stella sai myös ensimmäisen rokotuksensa, joten myös eläinlääkäri tuli tutuksi! Siellä neiti käyttäytyi oikein hyvin eikä edes inahtanut kun piikki laitettiin niskanahan alle. Stellan sydänääni oli normaali ja myös naskalihampaiden purenta näytti hyvältä. Stella myös punnittiin ja puntari näytti 2,6 kg. Muutamat ovat ennustaneet Stellan jäävän miniksi, mutta aika näyttää tuleeko kunnon kasvupyrähdystä vai jatkaako neiti tasaista ja varmaa kasvua. :)

Näin meillä painitaan...

...ja näin meillä nukutaan.
Tiistaina kävimme joulu-rääppiäisillä Nuutin ja Hilman luona. Sielläkin juostiin lujaa taloa ympäri ja kovasti oli kaikkien kiinnostus Stellassa. Vasemmalta: Sulo 3v 3kk, Stella 3kk, Hilma 8v ja Nuutti 3v 3kk.

Keskiviikkona Stella kävi pienellä metsälenkillä 4 kuukauden ikäisen Mila-sheltin kanssa. Nyt Milakin oli rohkaistunut ja pennut leikkivät huomattavasti enemmän viime kertaan verraten. Tässä hieman videomateriaalia...


Ja sitten vielä kuvamateriaalia ja kaikki krediitit menevät "Sofin ja Milan tassunjäljillä" - blogin kirjoittajalle eli Eeva Lehtikangakselle. Meidän suht samanikäiset merle-pennut ovat kyllä tulleet niin hyvin toimeen että siitä tulee oikein supermahtava mieli :) Toivottavasti päästään taas pian yhdessä ulkoilemaan!

Molemmat tytsyt mun sylissä <3

Pikku tutkimusmatkailija


Puunrungon yli kiipeämistä :)

3 kommenttia:

 1. Ihania kuvia Sonia! :) Toi teidän pentu on niin kovin suloinen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, huomasin tämän kommentin vasta äsken ;) Tervetuloa vaan käymään joku kerta jos kiinnostaa :)

   Poista
 2. kiva että edes jollakin on hauskaa :(

  VastaaPoista

Jos haluat kommentoida tätä kirjoitusta, ole hyvä ja raapusta ajatuksesi alla olevaan ruutuun. :)