perjantai 30. joulukuuta 2011

Stella 13 viikkoa

Paino: 2,6kg Säkäkorkeus: 25cm
Stella-neiti täyttää tänään siis jo 13 viikkoa ja samalla tasan 3 kuukautta! Painoa on sellaiset 2,6kg ja säkäkorkeus on noin 25cm. Pieni neiti siis vielä on, mutta eihän sitä vielä tiedä minkä kokoiseksi kasvaa!

Olen ollut nyt viikon verran myös töissä, joten olemme harjoitelleet yksinoloa oikein urakalla, kuitenkin pienissä erissä. Joka päivä mulla on ollut joku, joka on käynyt viemässä Stellan pihalle kesken päivän, ollut hetken koirien seurana ja antanut ruuan. Pidän vielä Suloa ja Stellaa eri huoneissa niiden ollessa yksin kotona, koska olen huomannut että Stella pystyy paremmin pidättämään kun on yksin huoneessa ja se saa myös paremmin levättyä yksin.

Sisäsiisteysharjoittelu on menossa parempaan päin, tai ei ainakaan ota hirmuisesti takapakkia. Vuoden alusta alan pitämään paremmin kirjaa sen tarpeiden tekemisistä, niin näkyvät sitten edistyksen askeleetkin selkeämmin. Kynsien leikkaaminen sujuu myös koko ajan vain paremmin :)


Vielä olisi reilu viikko Porissa "joululomailua", jonka jälkeen palaamme koirien kanssa opiskelija-arkeen Turkuun. Nyt siirrymme juhlimaan uutta vuotta ja siihen olenkin valmistautunut koirille suotuisalla tavalla: bileet muutaman korttelin päässä, josta pääsen käymään pari kertaa illan aikana kotona ja olen myös soittanut youtubesta paukevideoita että tottuvat paukkeeseen. Saa nähdä mitä Stella sanoo räjähteisiin, jotka kuuluvat ulkoa sisälle...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos haluat kommentoida tätä kirjoitusta, ole hyvä ja raapusta ajatuksesi alla olevaan ruutuun. :)