torstai 15. joulukuuta 2011

Sosialistamista ja puruluita


Stellan kanssa ympäröivään maailmaan tutustuttaminen on jatkunut monien uusien kivojen kokemuksien lomassa kuluneen viikon aikana. Palattuamme takaisin kotiin tänne Turkuun, olemme ajelleet bussilla, käyneet Turun torilla, käyneet vähän shoppailemassa Hansa-korttelissa, istuneet Arnold'silla donitsilla, käyneet vilkaisemassa millaista Kupittaan puistossa näyttää, olemme ihmetelleet liikennettä, kävimme eläinkaupassa visiitillä, olemme tavanneet minun opiskelukavereitani ja lista jatkuu.... :)

Eilen olimme kahden kaverini tupareissa ja Stella oli tietenkin pakko ottaa mukaan näytille niille kavereille, jotka eivät olleet vielä sitä nähneet :)

Stella ja Anna
Stella ja Marie
Stella ja Lena
Kesken kaiken hälinän oli hyvä ottaa pienet torkut <3
Stella ja Eric
Tupareiden pukukoodina oli viikset, Stellaa ne eivät haitanneet Fannynkaan päällä :)

Kävin myös hankkimassa molemmille mussukoille vähän pureskeltavaa Mustista ja Mirristä, sillä Stellan pureskelun tarve tuntuu kasvavan koko ajan ja koska neiti on niin innokas maistelemaan ihan kaikkea mitä en sen haluaisi syövän, ostin molemmille poron kylkiluita, naudan putkiluuta ja jotain sonni-tikkuja. Piti oikein käydä hakemassa uusi lasti kun ensimmäinen maistui niin hyvin, etenkin Sulolle joka ahmii tuollaiset kertaheitolla ;)
Sonni-tikut mastui Stellalle
Isommatkin luut maistuvat...

Puruluissa on myös minun omaisuuden rauhaan jättämisen lisäksi se hyvä puoli että molemmilla on sitten jotain muutakin tekemistä kuin pelkkä riehuminen ja painiminen, jota on harrastettu meillä enenemässä määrin...

Painimeininkiä :)

Unikin maittaa jo yhdessä <3
Stellan kanssa on siis kaiken kaikkiaan mennyt hyvin, mutta sisäsiisteysharjoittelussa Sulo kyllä vie voiton mennen tullen kolmen vuoden takaiseen pentuaikaan verraten. Ymmärrän toki että Stella on vielä niin nuori pidättääkseen, mutta välillä musta tuntuu että tyttö pihtaa ihan turhaan ulkona asioiden tekoa vaikkä hätä on. Tänäkin iltana sain odottaa 20 minuuttia ilman tulosta ulkona tutussa paikassa, johon on monesti tehty omat asiat nätisti, vaikka lähdimme ulos siinä tilanteessa että Stella hyöri ja pyöri sisällä ja olin ihan varma ettei edes ehditä ulos asti. Voisimme ottaa edes tavoitteeksi sen että aina kun ulos lähdemme niin silloin tehdään jotain asioita ulos ja siitä saa sitten pienen namipalan ja isot kehut päälle, eikä niin että tullaan aina sisälle tekemään asiat. Jos Suloon vertaa niin Sulo osasi jo pentuna kertoa kun oli tarve päästä ulos. Täytyisi varmaan pestä lattiat ja vähentää sanomalehtiä ja alkaa ramppaamaan ihan kunnolla ulkona että tyttö tajuaisi paremmin idean...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos haluat kommentoida tätä kirjoitusta, ole hyvä ja raapusta ajatuksesi alla olevaan ruutuun. :)