perjantai 9. joulukuuta 2011

Stella 10 viikkoa

Säkäkorkeus: 21-22 cm Paino: 2,25kg
10-viikkoinen Stella seisoo huomattavasti paremmin pöydällä kuin viikko sitten :) Kiitokset Annalle, joka nappasi niin hienon seisotuskuvan Stellasta! Paino oli helppo mitata Musti&Mirri -liikkeessä, mutta säkäkorkeus meni hieman veikkauksen puolelle. Se on jotain 21cm ja 22cm välillä tai ehkä hieman enemmän tai vähemmän...:D

Stella on kuluneen viikon aikana reipastunut ulkona ollessamme eikä enää oikean tykkää siitä että häntä kannetaan sylissä vaan Stella rimpuilee sylissä koska haluaa ITTE kävellä :D Nyt kun lumi on vihdoin peittänyt kunnolla maan, niin ulkoilu on tietty entistä kivempaa ja lumeen on niin hauska työntää päätä ja siinä on kiva myös juoksennella ;) Tämän seurauksena meidän sisäsiisteysopettelu on ottanut pikkasen takapakkia, syynä tosin myös oma ajoitukseni. Ihan hienosti tulee kuitenkin tarpeet sisällä sanomalehdelle, että sen suhteen menee hyvin. Onhan se vielä niin pieni ettei siltä voi vaatia kovin pitkää pidätyskykyä muutenkaan mutta kyllä me nyt tästä lähtien aletaan pitämään kunnolla kirjaa meidän edistymisestä :)Hommasin Stellalle myös oman kuljetusboxin. Eihän se hirveen pitkään mene, koska on vain 37cm korkea, mutta sain sen niin edullisesti että se kannatti hankkia. Stella omaksui sen lähes välittömästi ja kulkeminen sen kanssa autossa on mennyt hyvin.

Meillä on taas käynyt tänään vieraita ja tänään opettelimme myös ovikello-käyttäytymistä molempien koirien kanssa. Tavoitteenani on että kun ovikello soi, molemmat koirat juoksevat tiettyyn paikkaan odottamaan eivätkä hauku ja ryntää ovelle. Stella oppi homman nopsaan ja juoksee pedilleen heti kun ovikello soi, mutta Sulolla kestää tietty pidempään tajuta mistä on kyse, koska on oppinut haukkumaan ovikelloa eikä sillä ole kuin filtti mille juosta. Kiitos jälleen kerran Annalle, jonka avusta saimme treenattua tätä. :) Toivottavasti pääsemme taas treenailemaan tätä avustajan kanssa pian, sillä se meni nyt jo niin hyvin...

4 kommenttia:

 1. Hieno kuva Stellasta! :) Miten te tuota ovikellohommaa treenaatte? soitatte ovikelloa ja annatte sitten namin pesässä vai miten? mites sitten kun ovi mennään avaamaan, pysyvätkö koirat pois? :)

  VastaaPoista
 2. Niin ja hei, miksei sulla näy edelliset postaukset tuossa sivupalkissa? Vai onko vaan mun netissä vika? :o

  VastaaPoista
 3. Eikun joo, näkyhän sulla olevan tuo tarina-arkisto tuossa, en vaa heti hokannu ;)

  VastaaPoista
 4. Sori nyt tulee vaan liuta näitä yksittäisiä kommentteja mutta huomasin vasta nyt ton sun kommentin mun blogiin :) Ai en tiennykkää noista piikkipannoista ja sähköpannoista ku sanoit :o Kuulostaa aina vaan kamalammalta toi Cecar!!

  VastaaPoista

Jos haluat kommentoida tätä kirjoitusta, ole hyvä ja raapusta ajatuksesi alla olevaan ruutuun. :)