sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Lenkkeilyä ja harrastuksiaVietimme kuluneen viikonlopun jälleen Porissa ja tottahan toki Stellan piti päästä leikkimään Milan kanssa :) Noiden neitien kasvua on niin hauska seurata, sillä ne kasvavat ihan eri tavalla! Milalla on vaihtunut melkein jo kaikki hampaat, Stellalla taas ei yhtään vielä! Milalla oli hurja kasvuspurtti kotiuduttuaan kasvattajalta uuteen kotiinsa ja siitä ennusteltiin jo maksia, mutta nyt neiti on hidastanut reippaasti kasvua ja siitä näyttäisi tulevan ihan normaalikokoinen, lähes ihannekokoinen sheltti-neiti :) Stella puolestaan on, kuten jo aikaisemmin sanottu, kasvanut tasaseen tahtiin ilman sen suurempia kasvupyrähdyksiä. Kuvia katsellessani huomaan Stellan kasvaneen, mutta livenä tuntuu siltä että neiti on kyllä vielä niin pikkuruinen...

Milalla on jo aika hyvin vaihtunut tuo untuva pentukarva, Stella on edelleen aika pallero :)
Hieman olen jo katsellut kevään pentunäyttelyitä, mutta en vielä lyö mitään lukkoon ennen kuin Stella on vaihtanut hampaat ja olen voinut poistaa nuo liimat korvista. En halua nuolaista ennen kuin tipahtaa, mutta toivotaan että meitä nähtäisiin toukokuun puolella jo näytelmissä ;) Mätsäreihin voitais mennä jo ennen sitä harjoittelemaan, jos vaikka niitä järjestettäisiin jossain tässä lähellä.

Harrastamisesta puheen ollen, havahduin yhtäkkiä siihen, että Stellahan alkaa olemaan jo siinä iässä että sen kanssa vois alkaa jo vähän opettelee enempi kaikkia temppu/tokojuttuja! Huomasin myös että Stellahan on ihan super-innoissaan kun aletaan tekemään jotain naksun ja namien kanssa. Ollaan nyt kotona vaan harjoiteltu ihan pienesti  istumista ja maahanmenoa. Tämän lisäksi Stella osaa antaa tassua, kieriä ja menä ympäri. Sulo osasi tämän ikäisenä jo paljon enemmän, mutta Stellan kanssa halusin keskittyä enemmän sosialistamiseen ja leikkimiseen ja siihen että se saa vain olla pentu. :) Nyt kuitenkin aletaan vähitelleen opettelemaan kaikkia juttuja hiukan enempi, ei väkinäisesti vaan iloisesti. Mielestäni sheltti on sellainen rotu ettei sen kanssa saa alkaa käyttämään pakotteita ja muutenkin sen kanssa pitää aina touhuta ilolla :) Tokokin voi olla nimittäin hauskaa, vaikka se ei aina siltä näytäkään koetilanteessa ;)

Tässä pieni videon pätkä 17-viikkoisen Stellan sivulletulo-harjoittelusta. Tässä kohtaa olen siis jo häivyttänyt seinän vierellä tuon kosketuskepin sekä käsiavun ja Stella tulee sivulle ilman kehonapua. Nyt olisi seuraavaksi se vaikein osuus eli milli kerrallaan seinästä irtautuminen ja mulla ei ole hajuakaan miten Sulon kanssa siinä onnistuin... Kääk!

1 kommentti:

  1. Hienosti luonnistuu Stellalta tuo sivulle meno! :) Milan ei ihan vielä noin hyvin osaa ;)

    Katoin muuten noita näyttelyitten ilmoittautumisia, niin maaliskuun puolella on vasta kaikki (siis ne viimeistään-päivät). Mun sivuilla on tossa oikeessa reunassa ainakin linkit noihin kevään näyttelyhin.

    VastaaPoista

Jos haluat kommentoida tätä kirjoitusta, ole hyvä ja raapusta ajatuksesi alla olevaan ruutuun. :)