lauantai 14. tammikuuta 2012

Näyttelytreeniä Kupittaalla


Tänään käytiin Stellan kanssa tutustumassa näyttelymaailmaan Kupittaan puistossa, jossa järjestettiin epävirallinen näyttelyharjoitus Tarja Rosténin johdolla. Tapasimme Stellan kanssa uusia shelttejä ja ihmisiä ja Stella keräsi samalla ihastusta osakseen. Kiitos kaikille mukana olleille! :)En ole vielä hirveästi harjoitellut Stellan kanssa paikallaan seisomista, mutta hyvinhän se leikkimielinen näyttelyharjoitus silti meni meidänkin osalta. Stella sai kehua seisomisesta ja pöydällekin olisi Stellan mielestä ollut kiva kiivetä uudestaankin....


Kommentit Stellasta menivät jotenkin näin: erinomaiset kulmaukset, pitkä kaunis häntä, hyvä väri sekä täyteläinen pää. Stellasta sanottiin myös, että se on aika pieni ikäisekseen, mutta kuitenkin sopusuhtaisen kokoinen. Minä opin itse uutta Stellan esittämisessä: ei saa antaa koiran nojata itseensä pöydällä, käännökset pitää tehdä koiran puoleisella jalalla, palkka tulee antaa vasta kierroksen jälkeen (ei vauhdissa) ja kehua saa ja pitää kun menee hyvin. Keväällä suuntaamme sitten mätsäreihin ja muihin näyttelytreeneihin harjoittelemaan lisää häiriössä :)

1 kommentti:

  1. Hyviä vinkkejä sait, täytyy muistaa itsekin nuo! Meilläkin oli tänään Milan kanssa eka kosketus näyttelymaailmaan, kun oltiin ekaa kertaa match showssa :)

    VastaaPoista

Jos haluat kommentoida tätä kirjoitusta, ole hyvä ja raapusta ajatuksesi alla olevaan ruutuun. :)