perjantai 9. maaliskuuta 2012

Shelttilenkki 9.3.2012

Kymmenen sheltin kanssa lenkillä Luolavuorella
Tänään olimme oikein pitkällä lenkillä Luolavuorella Sulon ja Stellan kanssa. Paikalle pääsi meidän lisäksi 8 muuta shelttiä. Siinä olikin sitten monen kokoista, väristä ja näköistä shelttiä kerrakseen. Sulo taisi olla porukan vanhin ja Stella taas toisiksi nuorin. Molemmille tuo tilanne oli aivan uusi ja ihan hyvin tämä laumakokonaisuus toimi yhdessä. Stella pärjäsi minusta Suloa paremmin näin isossa ryhmässä ollen paljon sosiaalisempi ja iloisempi. Sulo sen sijaan oli epävarmempi vaikka parempina hetkinään juoksentelikin ihan reippaasti.

Stella 5kk 1vk ja Rela 18 viikkoa
Stella löysi tietenkin ryhmän pienimmän leikkikaverin, kyllä pentu pennun tunnistaa ;) Sulo ei muuten tainnutkaan olla koko porukan suurin vaan jäi kakkoseksi Lakulle, joka näytti ainakin silmämääräisesti pari senttiä korkeammalta.


Paino: 4,4 kg Säkäkorkeus: 31,3cm
Stella on muuten tänään tasan 23 viikkoa vanha. Hampaat putoilevat aika tasaseen tahtiin, mutta vielä ovat yläkulmurit paikallaan eivätkä läheskään kaikki poskihampaat ole vaihtuneet. Muuten on kehitys mennyt hyvää vauhtia eteenpäin ja motoriikka parantunut. Sisäsiisteysharjoittelu on menossa parempaan suuntaan, mutta edelleen käydään välillä salaa vessan matolla pissalla vaikka juurit oltais käyty ulkona... Säkäkorkeutta on aika vaikea sanoa tarkaksi, mutta se on edelleen siinä 31,3cm paikkeilla ja painonkin suhteen on pientä epävarmuutta, mutta noin 4,4kg sain henkilövaa'an avulla tulokseksi.

Ryhmädynamiikkaa...

Peppi, Piitu ja Sulo
Ne sheltit jotka osasivat istua paikallaan laitettiin sitten istumaan vierekkäin... Kuva ei ehkä imartele kovin paljon Suloa, joka erottuu tuosta kuvasta kokonsa lisäksi myös kirkkaan heijastinliivinsä takia. Paluumatkalla kotiin olikin jo pimeää, joten ihan tarpeeseen tuli liivikin. Kiitos kaikista kuvista kuuluu Ailalle ja kiitos mukavasta lenkistä kaikille siellä olleille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos haluat kommentoida tätä kirjoitusta, ole hyvä ja raapusta ajatuksesi alla olevaan ruutuun. :)