sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Match Show Pori 10.6.2012

Oma kilpailureissuni Tampereen Performing Arts SM-kilpailussa on takana ja tuloksena hieno 8.sija 54 pienryhmän joukosta! Tänään paluu arkeen ja muihin harrastuksiin alkoi kivasti Porin seudun kultasten järjestämässä Match Showssa, jonne suuntasin Stellan kanssa harjoittelemaan ensi viikonloppua varten. Kyllä muuten huomasi selkeän eron viime kertaisiin näyttelyihin, Stella esiintyi paljon innokkaammin eikä toiset koiratkaan vieneet koko keskittymistä. Pöydällä olo sujui parhaiten ikinä, liikkeet saisivat olla ehkä pikkasen reippaampia, muuten Stella liikkui ihan kivasti. Punaisen nauhan saatuamme kilpailimme toista shelttiä vastaan (itseasiassa Milan sisko-Lunaa vastaan), mutta Stella jäi helposti kakkoseksi, koska liikkuessamme yhtä aikaa Stellaa kiinnosti vain Luna ja liikkeet olivat epäselvät. Punaisten voitto meni siis oikealle sheltille ja Stella oli hienosti pienten pentujen punaisten kolmas!

Stella pienten pentujen PUN3

Stella pokaalinsa kanssa niin nättinä<3
Tosi hyvä harjoitus ja erittäin kiva ja hyvin järjestetty match show takana. Kuvien ottamisen yhteydessä Stella sai leikkiä omalla frisbeellaan. Stella muuten rakastaa kyseisen lelun kanssa leikkimistä!

"Rrrhhhau..."

Noutotyyli on vapaa!

"Anna nyt jo se lelu!"

"Jes, nyt se heitti sen!"

"Et kyllä saa tätä takasin, se on mun!"
Ennen kisareissuani kävimme muuten Milan luona leikkimässä sekä muutamalla lenkillä. Milasta on kyllä kasvanut niin kaunis neiti myöskin ja voi kuinka kiva lähteä ensi viikonloppuna yhdessä stadissa pyörähtämään näyttelykehässä :)

Mila 9kk ja Stella 8kk

Tytöt Eevan sylissä <3

1 kommentti:

  1. Onnea Stella tähtöselle <3 Stella on tosi nättinä tuossa seisomiskuvassa, jossa katse vähän kameraan päin! Hienon pokaalin saitte :) Ai Lunakin oli siellä, Luna otti meistäkin voiton viime mätsärissä :) Hitsit olis ollu kans kiva olla siellä! Harmi, kun ei nyt saada mitään kunnan treeniä ennen sunnuntain näyttelyä, viime kerrasta on jo hetkinen.. Ja sitä edelliskertaa en haluais edes laskea, koska se oli koirillekkin vaan huono harjoituskokemus :/ Milalla ja Sofilla samantyylinen frisbee, kuuluu myös meidän lempi leluihin ehdottomasti! :)

    VastaaPoista

Jos haluat kommentoida tätä kirjoitusta, ole hyvä ja raapusta ajatuksesi alla olevaan ruutuun. :)