perjantai 20. heinäkuuta 2012

Stellan pikkutuntien tokotemppuilua!

Yritinpä tässä illan myöhäisillä tunneilla luoda tällä tietokoneen valmisohjelmalla jonkinlaista kotivideota, jonka kehtaisi laittaa vaikka blogiin näytille. No tuloksena oli sitten tällänen väkisin väännetty pätkä, mutta nytpä tiedän miten jatkossa näitä videoita oikein tehdään! Täytyykin useammin laittaa videokamera pyörimään kun opetellaan eri juttuja, niin temppujen, tokon kuin agilitynkin parissa :)


Aika harmittavan vähän on Sulonkin touhuilua ehditty kuvaamaan. Olisi se vaan niin kätevää kun olisi aina joka paikassa oma private-kuvaaja mukana ;) Onneksi parhaat muistot säilyy omassa sydämessä ja onhan mulla lähes kaikki Sulon tokokokeet kuvattuna jossain kovalevyllä. Jatkossa tulen varmasti päivittelemään meidän kuulumisia videokuvan muodossa, eikä aina niin tylsän pitkän tekstin muodossa ;)

Stella alkaa kyllä jokaisen tokotreeni-session myötä syttyä tähänkin lajiin enemmän. Vielä ei olla montaa kertaa näitä tokon alkeisjuttuja edes harjoiteltu, mutta hiljaa hyvä tulee ja treenataan sen verran mitä ehditään :) Temppujakin ollaan enemmän opeteltu kuin nuo videolla näkyvät pyörähdykset, mutta kuten niistäkin näkee, Stellalle sopisi hyvin myös harrastuslajiksi tuo koiratanssi! On tää koirien kanssa harrastaminen niin palkitsevaa kun työn tulokset näkyvät näin nopsaan :)

Sulolla muuten tällä hetkellä ihan loistava treenimotivaatio, joten innolla odotan että päästään kokeilemaan elokuun tokokokeeseen minne saakka rahkeemme oikein riittävät! Mua nyt tietty jännittää jo valmiiksi ihan hirveesti, mutta tällä kertaa en anna sen vaikuttaa pätkääkään ;) Vuoden päästä olisi ihan kiva jos Stellaakin jo näkisi näissä karkeloissa, mutta tie sinne on vielä kovin pitkä, mutta onneksi haaveilu on sallittua!<3

2 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää! Meen Sofi ei oo koskaan oppinut tota vasemmalle kääntymistä, se on mukamas niin vaikeaa! Nousee vaan pepulleen ja melkeen kaatuu seläälleen, mutta ei ainakaan peppuuan siirrä taakseppäin :P

  Stella on jo taitava<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Takapään käyttö on vaan opetuskysymys ;) Toikin on ihan vaan naksuttimella opetettu: ensin pelkkä peruutus taakse, sitten kirjatemppu (etutassut kirjalla, takatassut kiertää kirjaa) ja sitten vaan tossa seuraamisessa ohjaan namilla. Mä teen aina tokossa täyskäännökset tohon suuntaan (paitsi paikallaan)koska siinä koira pysyy paremmin skarppina ja oikealla paikalla myös ;) Kyllä tosta Stellasta taitaa tulla myös tokokoira... nyt kun näyttelyharrastus täytyy paikata jollain muulla ;)

   Poista

Jos haluat kommentoida tätä kirjoitusta, ole hyvä ja raapusta ajatuksesi alla olevaan ruutuun. :)