keskiviikko 1. elokuuta 2012

Vapaapäivien viettoa ja iloisia koiria

Kyllä vapaapäivät on niitä parhaita! Saa nukkua niin pitkään kuin nukuttaa eikä ole kiirettä minnekkään. Omat koirani ovat onneksi tottuneet siihen että kun itse lepään niin hekin ottavat rennosti, mutta sitten kun lähdetään jonnekkin tai tehdään yhdessä jotain, niin ollaan satasella mukana! :) Tänään nukuimme melkein kellonympäri ja päivemmällä lähdimme reilun tunnin metsälenkille Eevan, Milan ja Sofin kanssa. Tässä pieni kuvapäivitys kivasta lenkistä...

Hymyä kameralle :)
Vauhtia ja energiaa riitti omilla koirillani ja spurtteja otettiin ja lujaa mentiin... Ihan kuin Stella olisi lihakset auki saatuaan löytänyt kuudennen vaihteen omasta dynamiittikehostaan :D Sulohan nauttii aina täydestä sielustaan kun pääsee vapaana huitelemaan ja siinä samassa tulen itsekin niin iloiseksi kun toinen pääsee vapaana likkumaan. Stella painelee yleensä perässä tai sitten keppien perässä. Mila ja Sofi kävelivät sitten mukana paljon hillitymmin, jotenkin enemmän vapaanaoloon tottuneina. Koitan tosin itekin pitää koiriani säännöllisesti auki mahdollisuuksien mukaan, mutta jotenkin sain sen vaikutuksen että vielä enemmänkin pitäisi pyrkiä pitämään niitä vapaana.

Sulo 3v 10kk
Kamerat olivat lähes koko lenkin ajan laukuissa, mutta ihan  loppulenkistä tuli napattua muutamat valokuvat koko jengistä. Niin se vaan aina menee että koira-aiheista juttelu voittaa valokuvaamisen lenkeillä ;)


Sulo, Stella, Mila ja Sofi

Lenkiltä suuntasimme sitten lähes suoraan Sulon ja Stellan kanssa ohituskurssille. Ohituksia kun on tosi vaikea harjoitella yksin lenkillä toisia koiria metsästäen, joten tästä kurssista on kyllä ollut paljon hyötyä. Ensimmäistä kertaa otin molemmat koirat mukaan kurssille ja ajattelin ensin meneväni niiden kanssa ihan solmuun, kuten usein on tapana kun lenkillä koira tulee vastaan (Stella innostuu vastaantulevasta ja Sulo puolustaa, jos toinen koira aloittaa tuijottamisen), mutta tällä kurssilla kaikki tulivat niin nätisti ohi että eihän mulla ollut mitään mahdollisuuksia epäonnistua näiden kanssa :) Meidän "jätä" käsky vahvistui kerta kerran jälkeen ja ensi viikolla mennään vielä kerran treenailemaan tälle kurssille ja jatkossa olemme sitten omillamme.

Loppuun otimme Sulon kanssa vielä yhden 2 minuutin paikallamakuun muutaman muun koirakon kanssa ja sekin meni oikein kivasti. :) Onnistumisesta tulee kyllä niin kiva fiilis, samoin kuten näin onnistuneista vapaapäivistä, jolloin stressitaso on nollassa! :D Tälläkin hetkellä S&S makaavat tuossa lattialla ihan raatoina päivän uusista kokemuksista, ei edes televisiosta tulevat olympialaisten hurraa-huudot saa niitä hereille...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos haluat kommentoida tätä kirjoitusta, ole hyvä ja raapusta ajatuksesi alla olevaan ruutuun. :)