sunnuntai 5. elokuuta 2012

Nokia RN 4.8.2012 - Kolmas kerta toden sanoo!

Jälleen kerran näyttelypäivitystä luvassa ja näköjään "kolmas kerta toden sanoo" -sanonta pitää paikkansa. Olen niin ylpeä Stellasta ja itsestäni, koska meillä ei ole koskaan mennyt esiintyminen näyttelyissä näin hienosti<3 Stellakin jotenkin varttuu, kehittyy ja kaunistuu päivä päivältä, ainakin omissa silmissäni. Kiitokset tämän päivityksen kehäkuvista kuuluu Eevalle!
Kerroin Stellalle et taas olis näyttelyn vuoro ja Stella esiintyikin parhaiten tähän mennessä ;)
Nokialle siis lähdettiin samalla poppoolla kuin aikaisemminkin ja suhteellisen tiukka tuomari oli jälleen kerran kyseessä. Hieman siis jännitti lähteä matkaan; Mila tavoitteli sitä kolmatta ERI:ä shelttien näyttely-ykkösruusuketta varten tälle vuodelle (nykyään siihen tarvitaankin 3xERI samalta vuodelta) ja minä en totisesti halunnut saada enää yhden yhtä nöyryyttävää H:ta kauniille sheltilleni!

Ilma suosi tällä kertaakin (jes!!) ja aurinko alkoi paistaa juuri sopivasti kun shelttien kehä alkoi 11.45 Nokialla. Uroksia seuraillessamme siellä vilahteli vähän jokaista väriä; keltaista, sinistä ja punaista ja tämän lisäksi yksi harmaa, eli hylätty. Syytä hylkäykseen en saanut selville, mutta yleisössä veikattiin koiran olevan yksinkertaisesti aivan liian suuri. Ihmeellistä kyllä, olisin kuvitellut koiran saavan edes T:n! Ironista kyllä, eihän koira ollut ollenkaan niin iso kuin Sulo, mutta veikkaan kuitenkin koiran olleen ainakin 43cm korkea.
Stella pöydällä hienosti :)
Aika nopeasti oli urokset arvosteltu ja pian olikin junnunarttujen vuoro. Junnunarttuja oli reippaat 11 kehässä, joista Stellan vuoro oli vihoviimeisenä. Seurasimme siis Stellan kanssa tarkkaavaisena Milan ja muiden esiintymiset kehän laidalta. Mila esiintyi jälleen hienosti, vaikka Milaa ei ilmeisesti tänään kinnostanut seisomiset yhtä paljon kuin normaalisti ja sai EH:n. Tämän jälkeen olin aivan vakuuttunut siitä että me ei voida saada sen parempaa Stellan kanssa, ehkä emme edes sitä tältä tuomarilta. Jännitys siis katosi, onneksi! Menin siis juoksuttamaan Stellaa viereiselle parkkipaikalle, jotta liikkeet näyttäisivät mahdollisimman hyviltä. Ei mennyt kauaa kunnes olimmekin jo kehässä odottamassa omaa vuoroamme...


Stellan parasta esiintymistä!

Pöytää lähestyessään tuomari sanoi kivasti "Hej tjejen!" Pöydällä olo sujui niin hienosti, vaikka kehän vieressä oli kauhea rähinäkohtaus kahden koiran välillä ja Stellakin käänsi katseensa sinne. Siitä sitten oli liikkeiden esittelyn vuoro ja kovin nätisti Stella ravasi, omaan tottuneeseen silmääni edelleen ahtaasti takaa, mutta hyvällä tsempillä sain sitä askeltamaan ehkä hieman paremmin kuin viikko sitten. Hieronnallakin saattoi olla jotain tekemistä asian kanssa että liikkeet kulkivat paremmin.


Tuomari katselee aika tyytyväisen näköisenä Stellan liikkumista :)

Liikkeiden jälkeen siinä odotellessa kuulin hyvin selvästi miten tuomari sanoi "Rör sig väldigt trångt bakifrån", mutta ilmeiseti tämäkin kommentti oli omaa kuvitelmaani, koska en tätä kommenttia koskaan lukenut oikeasti mistään. Stella seisoi kyllä hyvin ja ryhdikkäästi ja elin tässä kohtaa niin hetkessä ihaillen pienen pientä sheltin alkuani ja niin kovin onnellisena että minä olen saanut tämän neidin sijoitukseen<3

Sitten vaan seistiin ja odoteltiin, minkä värinen lappu sieltä heilahtaa...
Ilmeeni olisi varmasti ollut kuvanarvoinen kun kehäsihteeri läväytti punaisen lapun ja sanoi ääneen taikasanan "erinomainen". Olin niin yllättynyt ja onnellinen Stellan ensimmäisetä ERI:stä, että olisin ollut valmis jo lähtemään kehästä, mutta pitihän sitä yksi kierros jäädä juoksemaan kilpailuluokkaankin, vaikka tiesin ettei me siellä pärjätä enää :) 6 narttua taisi saada ERI:n ja vaikka Stella ei sijoittunutkaan ei se harmituttanut sekuntiakaan, koska saimme mitä tulimme hakemaankin :) Arvostelukin oli juuri sellainen kuten Stellan kuuluukin tässä vaiheessa saada:

"Söt, feminin juniortik med ett litet nätt huvud. Nospartiet kunde vara bättre utfylld. Vackert uttryck. Bra hals. Mycket bra kropp och benstomme. Fina vinklar. Vacker päls. Den blåa färgen önskas litet klarare. Rör sig bra. Visar sig mycket väl" (4.8.2012 Nokia RN, Eva Eriksson, Ruotsi)

Tulos: JUN-ERI

Suomennus arvostelusta: "Söpö, feminiininen juoniorinarttu jolla on pieni sievä pää. Kuono-osa voisi olla täyteläisempi. Kaunis ilme. Hyvä kaula. Erittäin hyvä kroppa ja luusto. Kauniit kulmaukset. Kaunis turkki. Toivoisin sinisen värin olevan hieman puhtaampi. Liikkuu hyvin ja esiintyy todella hyvin."

<3
Mukava reissu takana ja Stellakin viihtyi uudessa kopassaan meidän viihtyisässä teltassa, ei siis ollut ihan  huono ostos viime näyttelystä :) Tällä kertaa ei tullut shoppailtua sämpylää ja trippiä enempää, mutta kyllä tuntui kivalta tuoda ERInomainen arvostelu kotiintulijaisena, vaikka kyllähän minä olen sen koko ajan nähnyt että tuo tyttö on parasta laatuluokkaa, luonnetta ja toimintakykyä myöten <3

Kiitos rakkaat matkaseurasta, ootte parhaita<3
Stellan näyttelytulokset ovat olleet erittäin nousujohteisia ja värisuora on valmis, joten ensi viikolla tulee sitten varmaan tasoituksena taas EH tai H; toinen ERI heti perään olisi varmaan liian hyvää ollakseen totta :)

2 kommenttia:

  1. Onnea Stella-neidille ja äiskälle vielä <3 Ja höpsis ensi kerralla mitään H:ta tule, ERI:lle pidetään peukut pystyssä! Teidän suunta on ollut niin nousujohteinen, että seuraavaksi tulee kilpailuluokan sijoitus ;)

    VastaaPoista
  2. Hienosti Stella esiintyy! Onnea ERI:stä :)

    VastaaPoista

Jos haluat kommentoida tätä kirjoitusta, ole hyvä ja raapusta ajatuksesi alla olevaan ruutuun. :)