lauantai 6. lokakuuta 2012

Syksyiset ja värikkäät kuulumiset


Ei käy kieltäminen - syksy on täällä taas. Kelit alkavat kylmetä ja mitä tekee mun koirat? No molemmat heittävät tietty talviturkkinsa! Se voi olla että tätä menoa me tarvitaan uudet talvitakit kummallekkin tulevaa talvea varten. Stella tarvitsee myös kohta back on trackin, niin että agilityn treenaaminen sujuu mukavasti talvellakin. Tänään oli vihdoin ensimmäinen päivä hetkeen kun tunsin olevani taas elävien kirjoissa sairasteluni jälkeen ja sen takia lähdimme pitkästä aikaa pissalenkkiä pidemmälle kävelylle.

 
Sulo 4 wee <3
Sulosta huomasi kyllä sen että ei ole hetkeen saanut juosta vapaana tai edes kunnon liikuntaa. Se veti pirunmoisesti remmissä ja merkkailukin oli todella innokasta tämän syksyn uusien hajujen ansiosta. Stellallastakin huomasi omalla tavallaan, että tylsää oli ollut muutamat päivät kun ei olla treenaamaankaan päästy hallille, sillä virtaa riitti silläkin. Sisällä nuo ovat riehuneet ja juosseet jopa ihan liiakseen viime päivinä (anteeksi naapurit!!). Yksi naapuri sanoi kyllä kesän jälkeen kaivanneensa mun koiria kun olimme kesän poissa, joten ei kai meistä ihan vielä ole ollut harmia :)

Stella 1 wee <3
Tänään aamupäivällä kävimme muuten Stellan kanssa yhdessä mätsärissä ihan vain testaamassa, muistaako Stella vielä miten näyttelyissä kuuluu käyttäytyä. Stella sai hienosti punaisen nauhan ja esiintyi myös punaisten kehässä edukseen, mutta tuomari ei valinnut sijoittaa tätä. Eipä se meitä haitannut, koska harjoitus meni itsessään niin hyvin ja siitä oli ihan ilo maksaa :) Tuomari kommentoi Stellaa sanoen, että se ei ole yhtään ylipainoinen, vaan hyvin hoidettu kun kynnetkin on leikattu. Hampaatkin olivat hienon valkoiset ja kauniit. Lisäksi tuomari kehui, että Stella oli rohkein hänen tapaamansa sheltti ja hän sanoi myös mulla olevan hyvä suhde koiraani. Nämä viimeset sanat lämmittivät mieltä, koska niin minustakin tuntuu vahvasti siltä, että asia on näin ;)

Seuraava esiintyminen on sitten karvattomina parin viikon päästä Turku KV:ssä ja silloin tavoitellaan ERI:ä ilman pohjavillaa (tuhoontuomittu yritys). Sitä odotellessa Stellan kalenterissa on paljon agilitya kun taas Sulon kalenterissa on ainakin yksi tokokoe. Lausutaan sitten ensi vuoden tavoitteita hieman lähempänä vuoden vaihdetta ja keskitytään nyt pitämään hauskaa harrastaessamme :)

Hauskaa ja värikästä syksyä kaikille lukijoille!

1 kommentti:

  1. No sullahan näitä postauksia nyt satelee :D Kiva silti lueskella :) Stellalla ainakin näin kuvissa näyttää tuota tukkaa siltikin olevan, vaikka pohjavilla puuttuisikin :) Esiinnyytte oikein superistai, niin ehkä se ERI voisi irrotakkakkin ;) Ja hienoja kuvia tosiaan!

    VastaaPoista

Jos haluat kommentoida tätä kirjoitusta, ole hyvä ja raapusta ajatuksesi alla olevaan ruutuun. :)