keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Uusi vesipeto on syntynyt!

 
Käytiin eilen äidin ja koirien kanssa vähän koirarannalla uimassa ja nauttimassa kauniista ilmasta. Vesi oli ihanan lämmintä ja olosuhteet aivan ideaalit Stellan uimaharjoituksille! Kohta huomasinkin miten Stellalla lamppu syttyi uimisen suhteen ja kohta se jo viilettikin vedessä ja lähti uimaan ihan itse yhtään houkuttelematta :) Tässä pieni kuvapäivitys rannalla oleskelusta!
 
Stella hoksasi uiskentelun riemun!
Ensin heittelin normaaliin tapaan frisbeeta vedessä niin matalalla, että Stella pystyi kahlaamalla noutamaan, mutta koko ajan heitot menivät pidemmälle rannan tuntumasta ja yhtäkkiä Stella oppi noutamaan myös uimalla! Rohkea pikku koiruus!
 
Ensimmäisiä kertoja uiden noutaen! Pikku vesipelastaja ;)
 

 
"Tääl olis tää frisbee..."
Sulo oli tapansa mukaan äärettömän rasittava ja ruikutti haukkuen rannan tuntumassa seisten eikä sillä ollut aikomustakaan tulla meidän muiden kanssa syvemmälle.
 
Rannan ruikuttaja - ainoa joka rannalla jaksoi haukkua non stoppina...
Suurien kehujen saattelemana Stella uiskenteli mielellään myös ilman leluja eikä näyttänyt yhtään arastelevan syvemmälle veteen uiskentelemista :)
 
 
Kohta oltiin siinä pisteessä että Stella ei olisi halunnut lähteä lainkaan pois vedestä ja siksi sitä oli välillä pakko nostaa hieman syliin lepäämään. Ensikertalaiselle näin pitkäkestoinen uiminen on varmasti aika rankkaa ilman pelastusliivejä. Liivit olivat kyllä mukana matkassa, mutta ne unohtuivat rannalle kun uiminen tuntui maittavan ilmankin.
 
Stella äiskän sylissä :)
 
Kuivattelua yhdessä <3
 
Energiaa jäi vielä kuopan kaivamiseen...
 

Höpsöt! <3

Kuvassa vasemmalla äänekäs rannan ruikuttaja "Sulo" ja oikealla rohkea vesihirmu "Stella" <3
Taas tulee pohdittua miten mulle on osunutkin kaksi niiiiiin erilaista shelttiä, enkä puhu nyt ollenkaan ulkonäöstä vaan luonteesta. Toinen rakastaa eniten omaa ääntänsä kun taas toinen osaa ottaa ilon irti ilman sen suurempaa haukkumista ja keskittyä olennaiseen! Suloa en vaihtaisi mihinkään, mutta silti pakko todeta että Stella on se ihanne-sheltti minun makuuni <3 Molemmat ovat todella rakkaita ja ovat omanlaisensa - täysin verrattomat yksilöt!
 
 

8 kommenttia:

 1. Ihana toi sun ja Stellan yhteiskuva <3 söpöset. T. Moona

  VastaaPoista
 2. Missä te käytte uimassa?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viime tiistaina oltiin Yyterin koirarannalla :)

   Poista
 3. Ihania kuvia! :) Mä kirjoittelen muuten nykyisin tänne: http://www.lily.fi/blogit/jannikas jos tykkäät vielä lueskella. :) Kauheesti teillä on kisoja tulossa, tsemppiä niihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noista Sulon tokokokeista ei ole vielä varmuuttaa toteutuuko yksikään, mutta Stellan kanssa kisataan se mitä ehditään :) Niitä odotan innolla ainakin :) Sulon kanssa on ollut pientä motivaatio-ongelmaa harjoittelun suhteen, agility on vienyt suurimman osan vapaa-ajasta ;) Kiitos linkistä, kurkkaan sinne :)

   Poista
 4. Eksyin blogiisi ihan sattumalta, kun etsin vinkkejä sheltin turkin siistimiseen. Aivan ihania shelttejä sulla! Mulla on täällä 9kk vanha soopeliuros Milo, joka rakastaa uimista yli kaiken :) Tommonen frisbee täytyy meidänkin saada!

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Jos haluat kommentoida tätä kirjoitusta, ole hyvä ja raapusta ajatuksesi alla olevaan ruutuun. :)