maanantai 24. kesäkuuta 2013

Keskikesän juhlaa monella tapaaHyvää Juhannusta 2013!

Kolmen viikon kisatauko pidetty, vähän treenattu ja enimmäkseen levätty, mutta kylläpä oli mahtavaa päästä taas kisaamaan ja vieläpä niin hauskoille radoille! Just sellasia mistä tykkään :) Kisapaikalle Tuorlaan saavuttuamme tokaisin äidilleni "siistiä!!" enkä malttanut odottaa että pääsisimme radalle! Stella starttasi molemmille radoille lähes viimeisenä noin 70 minikoiran joukosta, joten todellakin jouduin kertaamaan rataa todella moneen otteeseen sekä malttamaan todella kauan. Rataa olemme tehneet kunnolla viimeksi yli kaksi viikkoa sitten, joten hieman jännäsin miten tämä, uusi pohja (luonnonnurmi) sekä uudet kengät ja helle vaikuttaisivat meidän suorituksiin. Stella oli jälleen mahti tyttö ja itse tein kaksi kriittisintä virhettä koko päivän aikana: pudotin ekalla radalla ensimmäisen riman lähtemällä liikkeelle juuri kun koira oli riman päällä ja toisella radalla vastakäsi ja kutsu jäi unholaan, joka aiheutti hyllyn. Monen monta hienoa kohtaa ja uutta asiaa tuli kaikesta huolimatta koettua ja opittua ja kaikin puolin olen tyytyväinen tähänkin kisapäivään. Ei voi olla pettynyt kisapäivään, vaikka emme selvinneet radoilta virheittä, kun on näin loistava harrastuskaveri kuin Stella :) Tässä videot radoista:
 

 
Tällä radalla lähdin tosiaan alussa liikkeelle hippasen liian aikasin ja siksi eka rima tuli alas. Tuosta huolimatta, meille kirjattiin radalta nolla ja 4.sija ja jos oltais voitu vastaanottaa kolmas serti niin sekin olisi virheen myötä tullut tältä radalta. Onneksi ei aika riittänyt palkintosijoille ettei viety kenenkään palkintoa ja koiriakin oli niin monta että tuskin keneltäkään jäi serti saamatta kyseisen virheen takia. Erityisen tyytyväinen olen tällä radalla keppien suoritukseen, jonne moni koira syöksyi liian kovaa, toinen kohta on myös keinun suoritus. A:han olen aavistuksen pettynyt, koska en saanut itselleni samaa rauhaa kuin normaalisti ja Stella varasti ihan aavistuksen verran. Okserin jälkeen olisin voinut olla lähempänä seuraavaa estettä, koska olin myöhässä puomia edeltävällä hypyllä. Lopussa sylikäännös toimi hienosti :)


 
Toisella radalla alku oli lupaava, kunnes oltiinkin nelosesteen jälkeen väärällä esteellä, jonne ihan itse ohjasin Stellan omalla liikkeelläni ja vastakädellä nappaaminen ja kovempi kutsu jäi jonnekkin, vaikka kuinka yritin päässäni miettiä tuon kohdan ja sen miten en itse edes katso putkea päin. Yli puolet minikoirista hyllyttivät juuri tuossa kohdassa radan ja etukäteen olinkin aika varma että onnistun tuon kohdan ryssimään vaikka tekisin mitä. Ansaputkia pitää siis jatkossa treenata lisää ja myöskin käteen ottoja. Toinen varmempi vaihtoehto tuohon kohtaan olisi ollut valssi neloselle ja toisen puolen siivekkeen kierto ennen 6-putkea. Jälkikäteen harmittaa etten tehnyt sitä ratkaisua, vaikka mieli teki, mutta kun kehän ulkopuolella minua kehoitettiin tekemään tuon nopeamman reitin kautta niin uskoin liikaa toisten kommentteihin. Itse tunnen koirani ja sen ja omat kykyni tässä kohtaa paremmin, joten ei pitäisi kuunnella liikaa mitä toiset ovat mieltä, tuli ne kommentit sitten keneltä tahansa. Ketään en silti tietenkään syytä, oma vika kun en tehnyt omaa ratkaisuani :) Tällä radalla olin tyytyväinen renkaalla sivuirtoamiseen ja leieröintiin sekä loppusuoraan. Parannettavaa oli eniten sinisen putken olemattomassa putkijarrussa ja kepeiltä kääntymisessä. Pituuden jälkeen jäin turhaan odottelemaan ja olisin voinut ihan hyvin tehdä persjätön siihenkin kohtaan. Näistä virheistä opitaan ja juuri näitä kohtia treenataan ensi viikolla itseksemme :)

Kuva: Sirpa Saari
Kisoista alkoi ajomatka kohti Lamppia, joka sijaitsee 20 min ajomatkan päässä Porista Vaasan suuntaan. Siellä meitä odotti mökkeily hyvässä porukassa. Luvassa oli grillausta, juomista, saunomista, pelejä ja uimista. Tekemistä siis riitti ja koirat nauttivat olostaan ihan hullun lailla :)Tässä kuvamateriaalia meidän juhannuspäivästä.
 

Mauno ja hänen juhannusvieraansa ;)

Stella lempi puuhassaan eli esittelemässä noutotaitojaan ;)
Jos koira voi olla iloisen näköinen, niin eikö Sulo näytäkin juuri siltä?
 
Stella sai lapsisosialistamista kun pääsi noutamaan palloa vähän nuoremmalle väelle :)

Sulo viiletti pellolla :)

Frisbeen noutoa - tyyli vapaa!

Iloinen Sulopoju <3

Sitten vähän uitiin Hurtta-liivit päällä :)

Uiminen sujui myös ekaa kertaa Stellaltakin ilman liiviä :)


Rannassa uimisen jälkeen <3


 
Koko juhannuspoppoo :) kiitos kaikille mukana olleille!
 
Aurinkoista kesän jatkoa kaikille lukijoille! Nauttikaa elämästä täysillä ja tunteella <3
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos haluat kommentoida tätä kirjoitusta, ole hyvä ja raapusta ajatuksesi alla olevaan ruutuun. :)