lauantai 3. elokuuta 2013

Muutosten tuulia ja monenlaista meininkiä

Elokuu ja uudet kujeet! Palasimme pari päivää sitten takaisin omaan kotiimme ja samana päivänä, kuin tilauksesta, Stella päätti aloittaa juoksut. Kisatauko on nyt siis virallinen ja ensi viikolla päästäänkin sitten Sulon kanssa taas agiliitämään ohjatusti, niin kivaa! :) Postissa oli tullut meidän poissaolon aikana Stellan näyttely-ykkösruusuke viime vuodelta ja pakkohan siitäkin oli joku kuva nopeasti napattava ;) Näyttelyt jäivät vähän vähiin tänä vuonna, mutta saldo oli kuitenkin tosi hieno: 1xEH, 1xERI ja 1xERI + SA. Katsotaan jos vaikka ensi vuonna ehtisi agilitysuunnitelmien keskeltä jossain missikilpailussakin pyörähtämään ja kokeilemaan onneaan...

Todistetusti erinomainen narttu! ;)
Paljon oli paluun jälkeen tekemistä. Kaapit huusivat ensinnäkin tyhjyyttään ja siksipä suuntasin ihan ensiksi ostamaan syksyä varten koirille ruokaa. Viime aikoina ollaan oltu säästölinjalla ja syöty pois vähän kaikkea nappulaa mitä on kaappeihin kertynyt. Tässä kohtaa saan jälleen olla todella onnellinen etteivät koirani ole millekään allergisia ja Sulolle ainakin maistuu aina kaikki :) Nyt olen kuitenkin syksyksi päätynyt Golden Eagleen molempien suhteen. Sen joukkoon voidaan sitten taas välillä sekoitella jotain ilmaisnappuja jos niitä jostain taas saadaan/voitetaan. Nyt kuitenkin Sulo syö Golden Eaglen lohinappulaa ja Stella Power Formulaa.

Pojalle sinistä ja tytölle punaista ;)
Ollaan taas enemmän ehditty lenkkeilemäänkin kun päästiin tutuille maastoille taas kulkemaan. Mittasin myös ensimmäistä kertaa meidän lenkkien pituuksia ja tulokseksi sain että meidän vakio aamulenkki on 2,2km ja sen kävelee noin 25 minuutissa ja että meidän aika vakiintunut päivälenkki on pituudeltaan 4,5 km ja sen kävelee hieman alle tunnissa. Nyt on noilla lenkkipoluilla usein nähty käärmeitä näin kesäaikana, ja juuri eilen bongasimme yököttävän lieron ihan keskeltä polkua, joten vapaana en koiriani uskalla pitää ollenkaan... Katsotaan sitten kun kelit kylmenevät niin ehkä sitten uskaltaa taas.

Parvekkeelta näkee vieressä pönöttävän metsän ja sieltä löytyvät lenkkipolut :)
Aluksi palattuamme Sulo oli koko ajan kintereilläni ja seurasi minua kuin hai laivaa kotona, mutta koko ajan se tottuu uudelleen siihen että täällä on meidän koti. Stella ei ollut taaskaan moksiskaan paikan vaihdoksesta,vaan kömpi omaan petiinsä ja on ottanut ihan lunkisti muutenkin. Tämä pieni juoksuinen on ollut ihan omissa maailmoissaan pari päivää ja tänään ei ruokakaan sitten enää maistunut. Uni kylläkin maistuu pitkälti molemmille ja jonkun jalkopäässä on kiva köllötellä ;)

Sulo olkkarissa lepoasennossa :)
Mulla on todella hyvä fiilis alkavasta syksystä. Toivottavasti kaikki suunnitelmat menevät nappiin molempien koirien osalta. Palataan tuohon Stellan mammaloma-asiaan täällä blogissakin sitten kun ollaan askel lähempänä todellisuutta ja voidaan sanoa jotain varmaksi. Ei saa nuolaista ennen kuin tipahtaa ja siksi en kerro sen enempää vielä siitä mitä Stellan päänmenoksi on suunniteltu ;) Se mikä on varmaa niin Stella on tauolla agilitysta ja todella hienot muistot meille jäikin meidän ekasta kisakaudesta. Ilolla tätä kesää muistaen elämme tässä hetkessä ja kuljemme elämää eteenpäin kohti tulevaa syksyä :)

Olipas meillä riemukasta aikaa! Nyt on hyvä pitää lomaa :)
(kuva alkukesästä)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos haluat kommentoida tätä kirjoitusta, ole hyvä ja raapusta ajatuksesi alla olevaan ruutuun. :)