keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Mukana Mush-kampanjassa


 

Lähdimme koirieni kanssa mukaan Mush-kampanjaan, lähde sinäkin! Kampanjaan pääset tutustumaan tästä. Much jakaa nyt siis täysin ilmaista MUSH B.A.R.F. Vaisto® -koiranruokaa barffauksesta kiinnostuneille ja barffaajille! 
 
 
Toisen ilmaisen ruokapussillisen pystyy ansaitsemaan jos tekee omassa blogissaan pikkasen mainosta, kuten minä ja hei, kenelle ei ilmainen ruoka kelpaisi? :) Jos siis haluat että ystäväsikin ja kenties oman blogisi lukijat hyötyvät tästä ruokaedusta, klikkaa tästä. Itse olen jo pidemmän aikaa sunnittelut että kokeilisin barffausta koirieni kanssa ja nyt siihen tuli oiva tilaisuus! Tässä onkin hyvä linkki, mistä voi tutustua barffauksen saloihin.

2 kommenttia:

 1. Jee, kivaa että pääsen nyt kyyläämään teidän videoita :)
  Itseasiassa olen hyvinkin harkinnut Taikalle kaveriksi shelttiä tässä puolen vuoden sisään, onko se noin ilmiselvää... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jostain mulle tuli vain sellainen olo ;) teidän videoita kun katselin niin huomasin että sulle sopisi kyllä hyvin sheltti sun ohjattavaksi ;) Tietäisimpä jopa yhden hyvän yhdistelmän mistä saattaisit olla agilitymielessä kiinnostunut... ;)

   Poista

Jos haluat kommentoida tätä kirjoitusta, ole hyvä ja raapusta ajatuksesi alla olevaan ruutuun. :)