maanantai 28. lokakuuta 2013

Koirakyläilyä


Tämän blogin kirjoittaja on ollut viime viikon aikana erittäin reipas opiskelija ja siksi ei ole blogiinkaan ehtinyt raapustella sen enempää. Lyhykäisyydessään olemme lenkkeilleet ahkerasti, jatkettu barffaukseen siirtymistä tyhjentämällä nappulavarastoa, treenattu normaaliin tapaan tokoa ja agilitya ja tietenkin leikitty ja nukuttu sekä tehty vähän temppuja. Siinä se siis koirien näkökulmasta. Aktiivisen opiskeluviikon päätteeksi olin osittain töissä tämän viikonlopun, jolloin koirat uinuivat kotona tyytyväisenä, mutta toisen puoliskon vietimmekin Tepon ja Ellan kanssa...
 
Sulo, Teppo, Ike-ikea ja Stella
Lauantaina tehtiin alkuillasta reipas 7 kilsan lenkki ja ilta vietettiin syöden, leipoen, saunoen, telkkaria katsoen ja ehdimpä myös siistimään Tepon korva- ja tassukarvat ;) Täytyy kyllä sanoa että Tepolla on kyllä maailman kultaisin shelttisydän, niin kiltti ja tottelevainen poika, jolla on kuitenkin roimasti moottoria ja intoa harrastuksiin hyvän saalisviettinsä ansiosta :) Onpa ilo tuntea tälläinen shelttipoika ja ken tietää, jospa minäkin vaikka saisin joskus mennä Tepon kanssa vähän agilitya kun se on siihen valmis... (höhöö, toiveajattelua?!) :)

Yö nukuttiin hyvin ja aamulla suunnattiin sitten hallille vähän treenaamaan läksyjä. Stellan kanssa tehtiin kevyttä rataa, joissa aiheena oli whiskyleikkaus (kun taas Teppo teki Ellan kanssa juoksaria ja keppejä pihalla). Heti kun itse osasin olla oikeassa kohdassa oikeeseen aikaan niin alkoi tuokin ohjaus sujumaan oikein kivasti. Kuten videolta näkee niin tuon puomin itsenäinen suorittaminen on vielä vähän kesken. Lisää vauhtia ja itsevarmuutta kaivataan, mutta sitä treenataankin sitten seuraavalla kerralla kun hallille ehditään ;) Läksylistalle menee myös keppien sisäänmeno erilaisilla liikehäiriöillä kuten myös muiden kontaktien nopea suorittaminen. Sulo teki myös samaa rataa ja whiskyleikkaus tuntui toimivan sen kanssa myös oikein hyvin. Stellasta sain videotkin muistoksi ja tässä alhaalla näytille parhaat palat. Älkääkä muuten kysykö miksi mun pitää juoksennella tuolla tavalla jalat suorina tuossa videolla... toi "tanssijuoksu" on jäänyt vähän päälle joten meitsin täytyy varmaan ottaa ensi viikolla suunnaksi myös juoksumatto, jotta oikea juoksuasento löytyisi taas... Se antaa kauhean epävarman ja varovaisen kuvan eikä ole ihan fyysisesti kannattavinkaan asento ;)







Kiitos Ella kuvaamisesta ja muutenkin lauantai-illan seurasta <3

Loppuun vielä täytyy sanoa että tämän viikon aikana on mennyt jo rikki 40 000 katselun raja tässä blogissa! Huisia! Kiitos kaikille lukijoille! Kiva tunne kun huomaa että näitä löpinöitä joku oikeasti lukeekin (tai sitten katsotte vain kuvat ja videot mutta kuitenkin ;)) ! Olisi myös kiva saada vähän enemmän kommentteja ja kuulla teidän mielipiteitä tai saada vaikka jotain vinkkejä jne. Eli painotan että SAA KOMMENTOIDA, niitä on kiva lukea ja vastaan myös ihan jokaiselle :)

3 kommenttia:

  1. Teppo nyt ihan punastuu täällä ;D

    VastaaPoista
  2. Hähö, eikö mun kommentti tallentunutkaan O.o

    No sanoin vaan, että VAUTSI vau.

    Ja hieno kuva ja toivottavasti nähään pian :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo kyllä muuta kommenttia nähnyt :o No mutta tämä tuli perille :) Nähdään viikonloppuna! <3

      Poista

Jätä kommenttisi tähän, kiitos! :)