lauantai 7. joulukuuta 2013

Huikea kisavuoden lopetus ja kiitoksen sananen

Tänään kisattiin vuoden viimeiset kisat Stellan kanssa omassa kotihallissamme sairaan hyvällä fiiliksellä ja mä taisin vihdoinkin oppia itse juoksemaan kunnolla radalla! Tästä tosin suuri kiitos omalle koutsillemme Elina Jänesniemelle joka huusi katsomosta ja tsemppasi koko ensimmäisen radan.<3 Itsellä meni hieman pasmat sekasin tästä ja meinasin ensin juosta päin putkea ja sitten vielä kaatua selälleni, mutta taisteltiin rata loppuun asti ja tarjoiltiin ainakin katsojille viihdettä ja vaarallisia tilanteita ;) En voinut millään uskoa että me oikeesti voitettiin kyseinen hyppyrata!? Homma jatkui kahdella seuraavalla radalla, toisella radalla vain A:n jälkein kaarros venyi ylipaljon, muuten olin tyytyväinen rataan. Viimeisellä radalla taas puomin jälkeinen kohta oli jäänyt rataantutustumisessa vähälle huomiolle, joten tästä puuttui kunnon potku. Mutta en valita missään nimessä, hienot radat, loistava fiilis ja upeat tulokset!

Nyt on se hetki kun kiitään nääääääääääääin isosti kaikkia jotka ovat mahdollistaneet tästä harrastuksesta nauttimisen. Yleisesti siis kiitos kaikille joiden koulutuksissa olemme käyneet kuluneen vuoden aikana: Kiitos Agility Team Turku ry maailman parhaista treenipuitteista, kiitos Kelpokoira kouluttajineen mahtavista kursseista, erityiskiitos Elina Jänesniemi pilkun viilaamisesta, kiitos Esa Lehdistö ja muut ATT:n kouluttajat, kiitos ystävät treeniseurasta ja vinkeistä. Kiitos myös Stellan kasvattajalle Kati Toikalle, joka on jalostanut näin ihana luonteisen yksilön, joka omaa niin hienon moottorin tähän harrastukseen! Kaikista SUURIN kiitos menee rakkaalle äidilleni, joka epäitsekkäästi on lainannut omaa autoaan minulle koko vuoden ajan, jotta olen päässyt kulkemaan niin treeneihin, kursseille kuin kisoihinkin. Kaikki krediitit menee teille, koska ilman teitä olisivat asiat menneet varmasti hyvin eri tavalla. KIITOS <3Tähän päätämme vuoden 2013 kisaamisen ja hymyssä suin muistelen tätä vuotta vaikka en kyllä vielä voi itse käsittää miten paljon edistystä on tapahtunut viime syksyyn verrattuna! Nöyränä jatkamme ensi vuoden puolella harjoittelua ja jatkamme agilitymaailman opiskelua. Teemme jatkossakin parhaamme ja se on minusta kaikki mitä tarvitaan ja se sitten riittää jos on riittääkseen, ilman sen suurempia paineita ottamatta. Tänään juhlistettiin meidän esimmäistä kisavuotta juhla-aterialla Thanksgiving teemalla ja sanompa vain että olen niin kiitollinen siitä, että mulla on näin hieno ja kiltti koira, Stella <3 Enempää ei voi pyytää eikä enempää voi toivoa.

6 kommenttia:

 1. Onnea triplanollavoitosta, radat olivat kyllä huikean hienoja :) Stellasta on lyhyessä ajassa tullut varsinainen tähti agilitykentille!

  Nadja&Hippi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Stellan kanssa on ollut kyllä todella kivaa opetella minulle ihan uutta lajia ja se näyttää rakastavan tätä aivan yhtä paljon kuin minäkin :) Tänä viikonloppuna Stella kyllä yllätti ihan täysin, vaikka tiedostan että olihan meillä hyvää tuuriakin, sillä aikaerot olivat jokaisella radalla niin pienet toiseksi tulleiden kanssa. Mutta tämä on herkkä laji ja pienet erotkin voivat ratkaista kisan :)

   Poista
 2. Multa meni tämmöinen jotenkin ihan totaalisesti ohi viikonloppuna! Onnea hurajsti tripla-nolla-voitosta ja Upeasta kisavuodesta! Olette hieno pari!

  VastaaPoista

Jos haluat kommentoida tätä kirjoitusta, ole hyvä ja raapusta ajatuksesi alla olevaan ruutuun. :)