lauantai 10. toukokuuta 2014

Vuoden ensimmäiset ulkokisat Sastamalassa

Kuluneen viikon aikana olen potenut flunssaa ja näin ollen en ole itse tehnyt mitään fyysistä saatika päässyt koirien kanssa treenaamaan, lukuunottamatta yhtä hyppyratatreeniä viime tiistaina, jota en vain voinut jättää välistä. Keskiviikosta perjantaihin olo oli sitten kaikista hirvittävin ja jouduttiin jättämään epiksetkin väliin torstaina, vaikka niin piti molempien koirien päästä treenaamaan kisatilannetta. :( No perjantai-iltana alkoi vointi apteekin rohtojen ja levon avulla parantua, joten harkitsin jopa kisaamista lauantaina. Koska olin muutenkin menossa viikonlopuksi äidin luona käymään Poriin, päätin pakata kisavermeet valmiiksi, jos vaikka sittenkin koukkaisin Sastamalan kautta kokeilemaan edes ensimmäistä rataa....

Kisat olivat Marttilankoulun kentällä :)

Aamulla vointi oli oikein hyvä ja sain pitkästä aikaa taas nukuttua normaalisti. Joten eikun kohti Sastamalaa! Eniten jännitin miten juokseminen onnistuisi, me kun ei olla treenattu paljoa hetkeen ja mulla on kunto laskenut flunssan ansiosta. No kyllähän se jotenkuten meni siihen asti kun oli kivaa suoraviivaista touhua, mutta voi jestas mulla levis pakka A:n jälkeen... kaameat kaarrokset ja kaikki noi sekoilut tuonne viimeiselle putkelle asti tekivät sitten eron kärkeen ja oltiin tällä radalla 3./33. 

Toisella radalla sitten muutin suunnitelmaani rataantutustumisen jälkeen, joten eipä ollut ihme että se valssi oli menossa hieman väärään suuntaan (pelkäsin juoksevani päin putkea), joten Stella reagoi tähän kääntymällä riman päällä ja pudotti riman. Tänään Stella hyppi tosin pitkästä aikaa 35-rimoja, joten ihmeen hyvin oli koko päivänä ponnistuspaikat kohdillaan. Lopussa en ottanut koiraa kunnolla mukaan vikalta putkelta, joten siihen ne ylimääräiset kaarrokset sitten menivät. Radalta siis 5vp ja 7.sija.

Viimeinen rata oli kiva hyppyrata, jossa kokeilin sitten vähän eri ohjauksia. Kauttaaltaan voisin lähteä aikasemmin liikkeelle eri kohdissa, mutta tuon toisen putken jälkeinen pakkovalssi oli vain järkyn myöhässä, joten seuraavatkin valssit levahtivat totaalisesti. 15-esteen saksalainen onnistui juuri kuten viime treeneissä, eli luotin siihen että Stella ajautuu edelliseltä hypyltä hypyn taakse ja näin olen en tarvitse siihen kohtaan ylimääräistä tönäisyä. Jessss! Nappiin meni yksi tekniikka! :) Sitten ajauduin liian lähellä putken suuta ja koska tällä kunnolla en vain päässyt kovempaa pyöritykseen, tuli siinäkin sitten muutama ylimääräinen laukka. Sijoitus tällä radalla 3./30. Alla videomateriaalia. Esalle tuhannesti kiitos kuvaamisesta! :)Tuo kenttä oli muuten jonkin verran raskaampi hiekkainen kuin mihin olemme Stellan kanssa tottuneet, mutta kuitenkin kevyempi kuin esimerkiksi Salossa viime vuonna. Uusilla pohjilla on tosi hyvä päästä treenaamaan! Muutenkin voin suositella ÄETSÄ:n ja AK-6 kisajärjestäjinä: kisapaikkana tuo Marttilan koulu toimi oikein hyvin, kisajärjestelyt toimivat muitta mutkitta ja lisäksi palkinnotkin olivat todella kivat! Pikkupaikkakunnilla on niin hauska kisata kun ihmiset jäävät kadullakin katsomaan mitä kentällä tapahtuu :) Vaikka tänään ei ollut paras päivä meille oman kuntoni takia, eivätkä radatkaan olleet mitään kovin nättejä niin kisaamisesta tuli kuitenkin ihan huippu fiilis.  Päästiin pitkästä aikaa ulos (jopa pieneen auringonpaisteeseen) kisaamaan ja se fiilis on jotenkin aivan eri kuin yhdessäkään hallissa! Lämmittely on niin paljon helpompaa kun voi suoraan "lämppälenkiltä" kävellä suorittamaan rataa :) Tää laji on vaan niin parasta ja nautin siitä ihan sieluni kyllyydestä :)

Stella palkintokasansa kanssa
Palkinnot: 2x Tyrvään voima ruisleipä, 2x Karkunlimppu, 2x Kismet Fazerina, 2x 5€ M&M lahjakortti, 2x valkoinen puruluu, 2x ruskea puruluu, 2x namitikut, 2x MSM-jauhe (ihmisille suunnattu jauhe nivelille, luustolle ja hiuksille) ja 2 söpöä vinkulelua :) Lelut kävivät heti koekäytössä ja ne läpäisivät Stellan ravistelukokeen ;) Leivät menivät äitienpäivälahjaksi ja puruluista osingoille pääsi Sulo-poika :)

Palkintokuvaa
Sulo tykkää kun pikkusysteri tuo hänelle puruluita ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos haluat kommentoida tätä kirjoitusta, ole hyvä ja raapusta ajatuksesi alla olevaan ruutuun. :)