sunnuntai 31. elokuuta 2014

ATT:n Seuramestaruuskisat 2014

 

Viimeistä vietiin - nimittäin vuoden 2014 viimeiset arvokisahyppelyt hyppelehdettiin eilen kun kyseessä oli elokuun ehkä odotetuimmat kisat kun ATT:n jäsenet ottivat mittaa toisistaan seuramestaruuskisoissa. Stellalle ja minulle nämä olivat ensimmäiset laatuaan, koska viime vuonna pääsin osallistumaan vain Sulon kanssa. Tänä vuonna Sulo olisi joutunut kisaamaan avoimeen luokkaan, joten päätin jättää sen ilmoittamatta. En ole sen kanssa juurikaan harjoitellut vaikeita kuvioita (tai edes helppoja kuvioita) ja lisäksi Sulolle on päässyt kertymään hippasen ylipainoa, joten näin ollen en halunnut lähteä revittelemään sen kanssa. Sain siis nauttia täysillä laatuajasta Stellan kanssa. Viimeisen radan jälkeen tuli kyllä niin haikea fiilis: tässä ne meidän kesän kisat sitten olivat tänä vuonna! <3

Tää koira <3
Stella ja Stellan kannustusjoukot
Mikä siinä onkaan, että "helpot" ja "simppelit" radat saavat mut jännittämään eniten? Stella oli vallaton ihan ekalta radalta lähtien ja varasti törkeästi lähdössä... olinkin sitten itse ihan kohmeessa koko loppuradan tämän ansiosta. En ehtinyt tekemään niitä ohjauksia, joita olin suunnitellut ykkösvaihtoehdokseni, vaan jouduin vaihtamaan kuvioita. Stella kuitenkin meni kovaa, teki hienot itsenäset kepit päin seinää ja reagoi rytmityksiin ja ohjauksiin erinomaisesti. Vaikeuksien kautta voittoon, eli voitettiin avoimen luokan hyppyrata ja päästiin finaaliradalle! Kannustusjoukot Teppo ja Ella ehtivät paikalle sopivasti ennen finaalia. 

Piikkipaikalta finaaliin :D

...ja meillä kaikilla oli niiin muukaaavaa :)


Mä tykkään susta niin.... <3
Toisella radalla mopo keuli samaan tahtiin kuin ensimmäisellä. Selkeesti maltti oli vielä tauolla, koska lähdön paikallaolosta ei tullut taaskaan yhtään mitään! En todellakaan ehtinyt ohjaamaan alkua siten kuten olisin halunnut! Stella kaarratti yllättävän paljon, koska tuli niin kovaa. Tämä kostautui sitten mustalla putkella jonne jäi asumaan. Toivon että vain hidasti vauhtiaan, mutta se on varmaan pelkkää toiveajattelua... Huoh. Itselläni meni tästä pasmat aivan sekaisin ja jäin varmistelemaan keinua. Vastakäännöksestä puuttui oikea rytmi ja Stella lähti ainakin kahden laukan verran hakemaan muuria, kunnes vaihtoi suuntansa putkelle. Puomilla saatiin aikaan aika hieno nopeanvapautuksen pysähdyspuomi ilman pysähdystä. Suunnilleen tällaisena pyrin pitämään sitä arvokisoissa. Kyläkisoissa täytyykin jatkossa alkaa pysäyttelemään kriteerin mukaisesti ettei pääse totuus tuosta esteestä unohtumaan ;) Lähtöä täytyy päästä vaan treenaamaan, koska saattaa varastaa ihan treeneissäkin, muuten kaivamme tässä kuoppaa itsellemme. Kääk.

Toisella radalla kävikin sitten näin. Tiukka kisa! :)
Ja yhteistulokset näyttivät sitten tältä...

Kahden radan yhteistulos
Stella ja palkinnot. Ellalle kiitos kuvista!
Palkintoa oli jos jonkinmoista! Oli pokaalia sekä kiertopokaalia, johon kaiverretaan meidän nimet. Oli myös lelua, nameja, ruokaa, tassurasvaa ja nivelöljyä. Vautsi :) Ihan kuin joulu olisi tullut aikaisin :) Saatiin myös ihana kirjanen, jossa on kaikki ATT:n mini-seuramestarit vuodesta 1999 alkaen! Jos en ihan väärin katsonut niin vanhin koira kyseisessä albumissa on syntynyt vuonna 1992! Stella on tässä kohtaa kyseisen albumin nuorin koira, joka pääsee kyseiseen kirjaan ikuistettuna. Nyt pitäisi vuoden sisällä kehitellä tuohon vähän tarinaa ja kuvia Stellasta tulevaisuuden seuramestarien luettavaksi :)

Kuva: Ella Kaijärvi
Loppuun vielä hyvä lausahdus muistutuksena siitä, että mitään ei saa ottaa jatkossa itsestäänselvyytenä. Yhtenä päivänä radat voivat olla täydellisiä floppeja, kun taas toisena voi onnistua lähes täydellisesti. Pidän tämän mielessä, mutta salaa voin kuitenkin aina katsoa meidän onnistumisen hetkiä videolta - mikä olisikaan parempaa itsetunnon buustausta, kun sitä joskus tulevaisuudessa tarvitsen :)
“The biggest challenge after success is shutting up about it.”
- Criss Jami


6 kommenttia:

 1. Onnea! Hieno meriitti! Onkos syksyllä suunnitteilla vain reenejä vai vieläkö kisoja on luvassa teidän kalenterissa?
  T: Petra

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Syksyn suunnitelmat ovat vähän vielä auki. Katsotaan katsotaan... :)

   Poista

Jos haluat kommentoida tätä kirjoitusta, ole hyvä ja raapusta ajatuksesi alla olevaan ruutuun. :)