sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Ystäviä ja agilitya

Syyskuun ensimmäinen viikko meni ennen kaikkea nautiskellen ystävien seurasta sekä parhaasta agilitysta parhaan Stellan kanssa <3 Tiistaina päästiin jakamaan Elinan yksäriä Jennin ja Einon kanssa. Stella oli supertaitava ja tehtiin heti 34 estettä nollana :) Vähän meinasi 25 esteen kohdalla rata unohtua, mutta hyvin ehdin paikkaamaan tilanteen. En tiennytkään, että minusta löytyy seitsemäs vaihde radalla... Sitten kokeiltiin radalla eri vaihtoehtoja muutamiin kohtiin ja tällä kertaa japanilainenkin (se ohjausliike) sujui kuin vettä vaan. Valssin vahvistamista kovasta vauhdista saatiin läksyksi, joten jossain vaiheessa pitäisi tätä ehtiä vahvistamaan. Seuraavana päivänä oli sitten Esan treenit ATT:llä, joissa keskityin treenaamaan Stellan juoksu-A:ta, joka vielä hakee sitä sopivaa rytmiä. Aika näyttää millainen siitä tulee, mutta meillähän on hyvin aikaa :) Hauskaa meillä on ainakin sitä treenatessamme ja kyllä toistaiseksi on ainakin kontaktipinnallekin osuttu... kop kop!
Teppo, S & S ja Rela. Kuva: Ella Kaijärvi

Kieli <3
Torstai-iltana suunnattiin ensin lenkille porukalla ja sen jälkeen vaan oltiin, juteltiin sekä syötiin tortilloja :D Perjantaina käytiin Ellan luona katsomassa leffaa kera hyvien leffasnacksien. (Kiitos Ella!<3) Stellan ja Sulon leffaeväät koostuivat miniporkkapaloista ja Ella tarjosi myös hauvoille dentastixit :) Loppuajan Stella vietti nukkuen kauneusuniaan Ellan uuden sängynpeitteen päällä ja Sulo taisi tyytyä nukkumiseen sohvan vieressä.

Lauantaina saatiin Porista asti vieraita kun Eeva ja Mila saapuivat kisaamaan Lietoon. Ja koska tortillat osoittautuivat niin hyviksi tällä viikolla, piti niitä tehdä vielä toisen kerran hieman eri täytteiden kanssa ;) Kiitos Eeva kun tulitte pitkästä aikaa käymään. Teille on aina täällä majapaikka kun tulette tännepäin kisaamaan <3


Mila 3v ja Stella 2v 11kk <3
Tänään olikin sitten hyvä päivä omatoimitreenaamiselle. Stellan kanssa yritettiin hakea A:lle rytmiä ja testasin myös miten Stella tällä hetkellä rytmittää tuota estettä jos teen eri ohjauksia A:n jälkeen. Kontaktille näyttäisi osuvan joka kerta, välillä paremmin kuin toisilla toistoilla. Nyt on alkanut kuitenkin tulemaan suurimman osan toistoista kahdella laukalla, mikä kertoo luultavasti siitä, että Stella uskaltaa tulla kovemmalla vauhdilla A:lle kuin ennen. Vaatii kyllä erittäin hyvää kehonhallintaa tämä juoksu-A:n suoritus ja se varmasti kehittyy myös toistojen myötä. Kotona täytyy vähän jumppailla noita syvia lihaksia ja jos vaikka juoksulenkillekin ehtisi. Kuten sanottu, aika näyttää millainen siitä tulee ja seuraava A-treeni on jo valmiiksi mietittynä. Olen innoissani tästä projektista, vaikka en tiedä yhtään mihin tässä päädytään :)


 
Puomi on aina tuon A-treenin jälkeen hieman häiriöherkkä, mutta hyvin Stellalla on mielessä eri tehtävä puomilla. Ajatus on pysähtymiseen, mutta välillä ne jalat eivät vain ihan tottele aivojen käskyä :D Puomin pysähdystä vahvistetaan tässä A:n treenaamisen lomassa, samoin huomaan, että keinuakin pitää ensi kerralla vahvistaa. Tällä kertaa ei varsinaiseen keinutreeniin jäänyt aikaa. Stellalla on siis jokaiselle kontaktille omat kriteerinsä: 2on2off puomilla, 4on keinulla ja juoksu A:lla. Loppuun vielä muutamat kepittelyt :)
"A new challenge keeps the brain kicking and the heart ticking." - E.A. Bucchianeri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos haluat kommentoida tätä kirjoitusta, ole hyvä ja raapusta ajatuksesi alla olevaan ruutuun. :)