keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Vuoden 2014 viimeiset sanat

Kaikki kuvat tässä postauksessa: Ella Kaijärvi
Jos jotain elämä on minulle opettanut, niin sen ettei tulevaisuuttaan saisi kuvitella valmiiksi ja sitten yrittää kaikin voimin täyttää sitä kuviteltua tyhjiötä. Paljon fiksumpaa on elää ja nauttia jokaisesta hetkestä, olla kiitollinen siitä mitä on tähän asti saanut, pitää kiinni siitä mikä tekee onnelliseksi ja päästää irti siitä mikä tekee surulliseksi. Omaa elämää ei voi käsikirjoittaa valmiiksi ja jos niin yrittää tehdä, voi pettyä pahan kerran - ja ehkä elämästä katoaisi myös oma jännityksensä, jos tietäisi valmiiksi mitä huomenna tapahtuu. 


Tämä syksy ei mennyt ihan niin kuin suunnittelin ja toivoin. Viime vuonna asetin useita tavoitteita, joista oikeastaan vain yksi toteutui: me osallistuttiin Stellan kanssa ensimmäisiin arvokisoihimme - toivottavasti emme viimeisiimme. Gradunkin olisin halunnut saada valmiiksi, mutta Stellan voinnista johtuen, sekin on ollut hyllyllä jo kohta pari kuukautta. Elämässä täytyy kuitenkin vain mennä eteenpäin ja toivoa, että ensi vuonna meidän elämässä on enemmän iloa ja naurua, kuin kyyneleitä ja surua. Toivon sydämeni pohjasta, että Stella saadaan kuntoutettua ja että me päästään taas harrastamaan. Ensi vuodelle en siis tee mitään tavoitteita - toivon sen sijaan terveyttä koirilleni, mutta myös itselleni. Pidetään toisistamme hyvää huolta, jookos <3  


Kiitos vuosi 2014, olit kokonaisuudessasi oikein hieno ja ikimuistoinen. Sinua on vaikea oikeastaan pistää paremmaksi, jos tätä viimeistä kvartaalia ei lasketa mukaan. Vuosi 2015 toivottavasti pistää tämän vuoden lopetusta paremmaksi. Toivotamme myös teille kaikille lukijoille onnellista, tervettä ja parempaa uutta vuotta 2015! 

Cheers to a new year and another chance for us to get it right.
- Oprah Winfrey
- Ou jeah! - Stella

4 kommenttia:

 1. Kaikin puolin hyvää uutta vuotta teille rakkaat, mahtava vuosi takana teilläkin kaiken kaikkiaan <3 Mä kirjoitin sulle muuten tänään ajatuksiani, kun en osaa läheskään kaikkea aina puhelimessa sanoa. Kerron sen tässä nyt niin en jänistä huomenna vaan annan ne sulle luettavaksi. Lav juu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et varmana jänistä <3 Laita vaan. Mii juu tuu <3

   Poista
 2. Mitä stellalle ja sulolle kuuluu?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän tässä jossain kohtaa taas päivitellä blogia kun on jotain mistä päivittää tai kirjoittaa. :) Juuri nyt ei ole mitään kerrottavaa kun ollaan oltu tauolla harrastuksista.

   Poista

Jos haluat kommentoida tätä kirjoitusta, ole hyvä ja raapusta ajatuksesi alla olevaan ruutuun. :)