torstai 23. huhtikuuta 2015

Liikunnan iloa aamusta iltaan

Aamut tämän neidin kanssa <3
Aamut alkavat meillä yleensä sillä, että leluja tuodaan minulle kylppäriin. Aamutoimien jälkeen suuntaamme kerrostalon takana sijaitsevaan metsään aamulenkille, kiireestä riippuen 2km, 4km tai 6,5km vakiolenkille. Nyt aamulenkeillä on ollut koko ajan entistä mukavampaa kun aurinko nousee jo kuuden aikoihin :) Päivä lähtee hyvin käyntiin kun saa itsensä ajoissa liikkeelle ja kun on vähän liikkunut heti aamutuimaan.

Aikainen aamulenkki
Muina päivinä paitsi treenipäivinä onkin sitten töiden/opiskelujen jälkeen vuorossa toinen ulkoilu. Treenipäivinä meidän lenkkeily sijoittuu hallin ympäristöön lämppä- ja jäähdyttelylenkkien merkeissä. Eilen oli taas se päivä viikosta kun käytiin tekemässä pikkutreenit - täysillä, mutta lyhyesti ja ytimekkäästi. Ensimmäistä kertaa 5 kuukauteen otimme myös kaksi toistoa keppejä. Huippukuntoon on vielä pitkä matka, mutta jokainen treeni on aina askel eteenpäin. Päivinä joina ei ole agilitytreenejä minut löytääkin sitten Länsikeskuksen Elixiasta! Tällä viikolla olen käynyt aktiivisesti ryhmäliikuntatunneilla, joka on kivaa vaihtelua salin puolella treenaamiseen. Eli liikuntaa liikunnan lisäksi jokaisena päivänä ;)

Kippis ja kulaus hyvälle treenille!
Iltasella liikutaan sitten vähän mielen mukaan, joskus käydään vain iltatarpeilla ja joskus innostutaan vielä kiertämään jonkinlainen lenkki. Aika usein kuitenkin tulee vain jumpattua koirien kanssa sisätiloissa tai sitten ihan vaan sohvalla lepäillessä ja oleskellessa.The difference between who you are
 and who you want to be
 is what you do.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos haluat kommentoida tätä kirjoitusta, ole hyvä ja raapusta ajatuksesi alla olevaan ruutuun. :)