perjantai 17. huhtikuuta 2015

Katse eteen ja suupielet ylöspäin

Miten onnekkaalta tuntuukaan kun pääsee taas aksaamaan Stellan kanssa! Tätä lajia ei tosissaan saa ottaa enää koskaan itsestäänselvyytenä ja jokaisesta treenistä pitää ottaa kaikki irti. Jokainen toisto otetaan tästä lähtien huolella ja tavoitteet tehdään selväksi. Suunta on nyt vain ylöspäin ja joka treenissa voidaan tehdä jotain mitä ei viime kerralla vielä tehty. Viime keskiviikkona yhdistettiin puomi radalle putkien ja hyppyjen lisäksi ja pakko kyllä sanoa, etteivät treenit olisi voineet mennä yhtään paremmin. Stella tuntuu käteen todella hyvältä, intoa riittää ja kaikki mitä tehdään toimii heti ensiyrittämällä. Onni on hyvin koulutettu agilitykoira, joka muistaa kaiken mitä sille on opetettu :) Pätkät mitä treenataan ovat vielä lyhyitä, mutta ne vedetään täysillä varmistelematta. Tässä videota viime keskiviikon treeneistä.Tällä viikolla ollaan myös katsottu vähän elämässä eteenpäin ja suuri kysymys onkin, miten käy kesän arvokisojen? Olin koko ajan siinä luulossa, että meiltä puuttuu yksi arvokisanolla, mutta pienen selvittelyn jälkeen sain selville, että meidän Ruotsissa saatu agilitynolla lasketaan arvokisanollaksi ja näin ollen meillä onkin koko ajan ollut sekä SM- että MM-karsintanollat kasassa! Eipä siis tarvitse kiirehtiä kisakentille vielä toukokuussakaan, jos emme ole valmiita siihen, mutta voidaan kuitenkin lähteä Ouluun ja/tai Jyväskylään fiilistelemään jos siltä tuntuu :)Lähde: ATT:n nettisivut, edustus (17.4.2015)

Odotushuoneessa 
Tänään käytiin molempien koirien kanssa Tanjalla Turun Koirafysiossa. Stellan niska tsekattiin ja todettiin, että se on ihan kunnossa vaikka onkin lisätty rasitusta, joten treenit saa jatkua normaaliin tapaan :) Nyt treenataan max 2 kertaa viikossa: kerran keskiviikkona ja kerran loppuviikosta, sekä jatketaan jumppia ja lenkkejä kuten tähänkin asti. Vähitellen muistutetaan muutamalla toistolla kaikki esteet, mutta rimat pidetään toistaiseksi 20-25. Stellan pitäisi aloittaa juoksut kohta, joten jossain kohtaa olemme taas noin kolmen viikon ajan tauolla agilitysta.


Aamujumppaa tasapainotyynyllä
Sulo hoidettiin myös kuntoon ja kuulemma hoito tuli tarpeeseen, mutta kaikki mitä hoidettiin saatiin hyvin avattua. Pientä jumia siis siellä täällä, erityisesti oikealla puolella ja takaosassa. Sulo tyyliin nukkui koko hoitotoimenpiteen ajan ja Stella hengasi mukana. :D


Sulo Tanjan käsittelyssä 17.4.2015
Onpa kiva fiilis kun saa kirjoitella näinkin positiivisia juttuja tänne blogin puolelle :) Päätän tämän kirjoituksen Elastisen biisin sanoihin, koska ne sopii nyt niin hyvin meidän tilanteeseen Stellan kanssa :) Elämä on ylä- ja alamäkiä ja se pitää vain hyväksyä. Itse voi kuitenkin vaikuttaa siihen miten elämänsä haluaa viettää.

Mul ei ollut mitään muut ku mahdollisuus
ja tieto siitä että mitä tahdon voin saavuttaa
Koval duunil asiat vaan onnistuu
Kokeillaan ja sit taas noustaan jos kaadutaan
Hanskat ei tipahda
periks ei anneta
Ne sanoo: et pysty, et voi, ei kannata
mun korvissa se kuulostaa haasteelta
Ne saa luun kurkkuunsa, kun tulosta taas teen
Jatkan jaksan vaikka väkisin
Jos ois helppoo, kaikki tekis niin
mus on voima, jota en voi vaimentaa
Pusken täysii aina vaan
mun ei täydy, vaan mä saan
Katse eteen ja suupielet ylöspäin
-Elastinen

3 kommenttia:

 1. Hienoa kuulla, että teillä on suunta vahvasti eteenpäin :)

  Toi Elastisen biisi sopii hienosti myös mun ja Sonin aksaharrastuksen haasteisiin. Mekään ei olla annettu ongelmille periksi ja se on tuottanut tulosta <3 T.Päivi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, se sopii varmasti todella moneen tilanteeseen. Helppo samaistua! Ei saa antaa periksi :)

   Poista
 2. Hei!
  Hienoa kuulla, että hyvää kuuluu teidän agilityreeneihin! Tosi kivaa, että pääsette nauttimaan yhdessä rakkaasta lajista! Niin hyvät sanat tossa Elastisen biisissä!
  T: Petra

  VastaaPoista

Jos haluat kommentoida tätä kirjoitusta, ole hyvä ja raapusta ajatuksesi alla olevaan ruutuun. :)