sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Hyvät ja vielä paremmat uutiset

Tällä kertaa pelkkiä hyviä uutisia! Sulon labratulokset tulivat, eikä niiden mukaan Sulolle ole minkäänlaista autoimmuunisairautta eivätkä lisätestien mukaan kyse ole mistään bakteerista tai sienestäkään. Eläinlääkäri ei siis osannut kertoa mistä moinen ihoreaktio, (ehkä jokin allergia?) mutta nyt olemme ohjeiden mukaan vähentäneet kortisoniannosta ja antibioottikuurikin on saatu päätökseen. Seurataan tilannetta ja toivotaan ettei vaiva uusiudu. Muuten täytyy olla uudelleen yhteydessä eläinlääkäriin. Ihanaa kuitenkin kuulla, ettei kyseessä ole DLE, kuten aluksi epäiltiin.


Sulon kuono tänään (25.10.2015). Yhdessä kohtaa vielä pieni näppylä.
Täytyy tarkkailla onko kutiseva vai katoaako itsellään.
Viime viikonloppuna käytiin "mummolassa", koska olin lupautunut kouluttamaan agilitya Porissa kyseisenä viikonloppuna. Omat koirani osoittivat jälleen kiltteytensä kun ne "suostuivat" äitini pipo-malleiksi ;) Kouluttaminen oli jälleen antoisaa ja yritin parhaani mukaan löytää kaikille osallistujille jotain uutta treenattavaa ja ajateltavaa sekä antaa positiivista palautetta niin hyvistä suorituksista kuin hyvästä yrittämisestäkin. Ratapiirros koulutukseen löytyy täältä.

Taike-pipojen luoja ja hänen arvoisat mallikoiransa ;)
Ihana syyssää tuli viikonloppuna vierailemaan ja sitä juhlistettiin Ellan ja Tepon kanssa tekemällä 8,5 kilsan lenkki. Kun muistelen vuotta taaksepäin, olimme tilanteessa, jossa Stellaa ei olisi ikinä saanut kävelemään näin pitkää lenkkiä pysähtelemättä valeraskausoireiden takia. Kylläpä on rentouttavaa ajatella, etteivät ne perhanan juoksut tule enää koskaan häiritsemään meidän kuntoilua ja ulkoilua :) Muutenkin alkaa vähitellen olemaan sellainen olo, että olemme päässeet kunnolla normaaliin lenkkeilytahtiin kiinni! 

Lenkillä 24.10.2015
Lenkillä 24.10.2015
Tässä joitain normaalipitusia lenkkejä viime ajoilta. Joka päivä olemme lähes poikkeuksetta liikkuneet yhteensä vähintään 5 kilsaa, joinain päivinä toki enemmän.

"Kotosalla"
Eteläisessä Turussa.
Porissa.
Ja nyt sitten omiin lemppariuutisiini... Me ollaan Stellan kanssa päästy käymään jo kaksissa ohjatuissa treeneissä! Vielä mennään toistaiseksi matalilla rimoilla, eikä vielä olla menty kaikkia esteitäkään kuten A:ta tai tehty kovin pitkää pätkää, mutta lyhyet toistot tuntuu just nyt kulkevan tosi kivasti pitkän tauon huomioon ottaen. Nyt yritetään pitää joku järkevä treenirytmi, niin että saadaan kuntoa nostettua. Mikään kiire ei ole minnekään, mutta toiveena olisi päästä muutamiin epiksiin tässä loppusyksyllä. Katsotaan miten meidän käy. Stella on omasta mielestäni liikkunut ja voinut erinomaisen hyvin, joten toivotaan, että kroppa pysyy jatkossakin harrastuskunnossa! Fiilis on viime treenien jälkeen täysi kymppi <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos haluat kommentoida tätä kirjoitusta, ole hyvä ja raapusta ajatuksesi alla olevaan ruutuun. :)