sunnuntai 28. helmikuuta 2016

Sun is shining and so are you

Stella minkä teit <3
Ihanat aurinkoiset kevät kelit ja pikkupakkanen - huippua! Päästiin tällä viikolla Stellan kanssa myös treenaamaan ja loppuviikosta myös kisaamaan kun oma flunssatauti antoi sen verran myötä. Kivat radat kotikisoissa ja Stella yllätti tykittämällä triplanollan! 

Kolikon kääntöpuolena olikin sitten se, että Stella ei kulkenut yhtä hyvin kuin se on tähän asti tänä vuonna kulkenut. Tästä syystä fiilis ei ollut näiden kisojen jälkeen ihan niin huipussaan kuin viime kisojen jälkeen, vaikka emme silloin tehneetkään nollaratoja. Ensimmäisellä radalla tietynlainen tahmeus näkyi ja tuntui eniten. Samaisella radalla meillä oli pitkä väittely lähtötilanteessa ja niihän siinä kävi, että Stella lähti lapasesta ihan ennen aikojaan ja olin alusta asti väärällä mentaliteetilla ja vireellä menossa mukana. Toisella radalla asenne oli itsellä parhaimmillaan, toimin itse lähdössä toisella tavalla ja se paransi heti Stellan liikkumista, joskaan liikkuminen ei ollut vieläkään parasta Stellaa. Kolmannelta radalta löytyi myös paljon hyvää ja Stella oli kuuliainen kontakteilla, vaikka keinun päähänjuoksu jäi jostain syystä vajaaksi. Uusi vapautuskäsky toimi myös hienosti ja sen oppimiseen on viikon aikana auttanut se, että olemme sitä kotonakin vahvistaneet. Tässä vielä nuo ratojen tulokset ja videokuvaa radoista :) Kiitos kepolle kuvaamisesta ;)

Stella 2x 2.sija ja 1x 1.sija


Ensi viikolla suunnataan osteopaatille hoidettaksi ja palautellaan kokonainen viikko. Stella ei selvästi ollut ehtinyt palautumaan kunnolla viime keskiviikon treeneistä ja lisäksi ensimmäistä kertaa pitkään aikaan pakkasella kisaaminen olisi vaatinut vielä pidemmän lämmittelyn ennen ensimmäistä rataa. Myös viime sunnuntain kontaktitreenit olivat pohjalla, joten luulen, että tässä oli vain nyt vahingossa treenattu liikaa, vaikka kaksi taukopäivää on joka väliin mahdutettu. Olemme koko ajan pyrkineet löytämään sitä optimaalisti treeni-kisa-lepo -rytmiä ja nyt tiedän että kaksi agilitypäivää viikossa on tässä kohtaa kuntoutusta aivan maksimi ja toisen niistä täytyy olla myös kevyempi kuin toisen. Positiivisesti ajatellen, hyvä että tämä ylilyönti tuli nyt, niin siitä voidaan ottaa taas opiksi. Nyt erotan myös paremmin sen milloin Stella tuntuu hyvältä "käteen" ja milloin on jotain valmistautumisessa mennyt pieleen. Kun tästä palaudutaan kunnolla niin seuraavaksi meidän suunnitelmissa on suunnata vähän pidemmälle kisaamaan. Seuraa blogia niin tiedät minne ollaan matkalla ;)

Paras kisakaveri ikinä <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos haluat kommentoida tätä kirjoitusta, ole hyvä ja raapusta ajatuksesi alla olevaan ruutuun. :)