perjantai 5. elokuuta 2016

Lähdöt meni uusiksi

Kotihallilla <3
Agilityssa Stellan lähdöt ovat olleet retuperällä jo pidemmän aikaa tai ainakin niiden onnistuminen on ollut hyvin epävarmaa. Päätin siis opettaa ne kokonaan uusiksi. Ollaan työstetty lähtöjä Tanja Kurikan avustuksella, jonka oppeihin olen ollut kovin tyytyväinen. Uusi tapa opettaa pommin varmat lähdöt on sopinut meille todella hyvin. Hiottavaa riittää vielä, mutta näillä opeilla mennään toistaiseksi ja ehtiihän niitä lähtöjä hiomaan vielä syksylläkin. Nyt luvassa videokoostetta meidän opintieltä ihan tuolta ensimmäiseltä oppitunnilta lähtien. Kiitos Petra ja muut kurssilaiset kuvaamisavusta sekä avustamisesta harjoitteissa! 

Ensimmäiset kurssitreenit SM-kisoja edeltävällä viikolla:

(uusi käsky vielä hakusessa, lopputreenistä muodostui uusi käsky "brake")
Toiset kurssitreenit SM-kisojen ja MM-karsintojen välissä:
(vasta käskyllä palkalle -treeniä ja häiriöharjoittelua)MM-karsinnoista irtosi edustuspaikka PM-kisoihin, joten otettiin Tanjan yksäri, jotta saatiin vihdoin liitettyä uusi käsky itse lähtöön. Kurssin aikana ollaan menty kisoissa vanhan käskyn (ja varastamisen kanssa). Samaisella yksärillä saatiin vedettyä oikeat hyvänmielen treenit ja oli kyllä ihan huippu hauskaa! Kiitos Ella seurasta ja kuvaamisesta!


Kolmannet kurssitreenit olivat reilu viikko ennen PM-kisoja:
(lähtötilanteen häiriöihin totuttelua)

 

Eilen käytiin vielä tekemässä viimeistelytreenit ennen PM-kisoja ja samalla tehtiin siinä sivussa lähtöjä. Stellalta löytyi vauhtia, ponnistusvoimaa 35cm rimoille ja sopivasti röyhkeyttä. Kaiken kaikkiaan jäi todella hyvä fiilis viimeisistä treeneistä! Harmi kun yhdessä kohtaa muistikortilta loppui tila juuri kesken keppien - ne olivat joka kerta niin huikean hienot <3


Norjassa sitten testataan kuinka opit ovat menneet perille vai palataanko samantien lähtöruutuun meidän lähtöjen kanssa kun kartturia jännittää siellä treenejä huomattavasti enemmän... Jos käy niin että onnistun pilaamaan nyt tehdyn työn, niin päästäänpähän ainakin treenaamaan syksyllä entistä enemmän lähtöjä. Ei muuta kuin #brake ja #enjoy the ride!

2 kommenttia:

 1. Toimiiko teillä nykyään lähdöt?:) mun sheltti on alkanut kisoissa varastelemaan ja mietin just että pitää opettaa tällä tavalla myös lähdöt omalle koiralleni. Piyää vaan pöästä Tanjan kurssille😄

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun blogger ei ole ilmottanut mulle uusista kommenteista ja vasta äsken löysin ison kasan julkaisemattomia kommentteja, joita nyt plärään läpi ja koitan vastailla.

   Suosittelen kyllä Tanjan lähtö -kurssia! Me jouduttiin pm-kisojen vuoksi opettelemaan lähdöt todella pikavauhdilla uusiksi, joten lähdöt ei toimi ihan niin hyvin kuin sillon kun kurssi käytiin loppuun. Mutta ne ovat sähäkät ja paljon paremmat kuitenkin kuin ennen kurssia. Kerran olen joutunut ottamaan hylyn kun varasti. Eli palautin lähtöön ja tehtiin sitten rata nollana läpi :D Eli ei täydellistä malttia, mutta liipasimella lähtee ja me on pärjätty sillä :)

   Poista

Jos haluat kommentoida tätä kirjoitusta, ole hyvä ja raapusta ajatuksesi alla olevaan ruutuun. :)