lauantai 31. joulukuuta 2016

Vuosi 2016
Vuosi 2016 oli monella tapaa unelmien täyttymys, niin harrastuselämässä kuin privaattielämässäni. Olo on hyvin kiitollinen näistä kaikista kokemuksista, jotka tämä vuosi toi tullessaan eikä sanat tai yksi blogipäivitys riitä kertomaan miten hyvä fiilis tästä vuodesta jäi. 

Tänä vuonna kisattiin maltillisesti yhteensä 48 virallista starttia Suomessa, joista nollatuloksia 31 kappaletta, näinollen koko vuoden nollaprosentti on 64,5 %. Nollatuloksista olemme olleet 23 kertaa palkintosijalla, joista 7 voittonollaa, 14 kpl 2.sijoituksia ja 2 kpl 3.sijoituksia. Näiden lisäksi yksi nolla Viron tuomisena, ja V-CACIAG Suomesta, joka monen muun kakkossijan tavoin jäi vain muutaman sadasosasekunnin päästä voitosta. 

SM-joukkuehopea ja MM-karsintojen 10.sija
Arvokisoissa uskottiin unelmiin ja nautittiin <3 SM-kisoissa joukkuehopeaa ja SM-yksilökisassa huikea nousu finaaliradalla 6.sijalle. MM-karsinnoissa tehtiin peräti neljä nollaa ja finaaliradalla noustiin kymmenen parhaan sakkiin ja päästiin Suomen maajoukkueeseen. Uskomattoman hieno reissu Norjan PM-kisoihin, joissa tuplanolla ja lopullinen sijoitus 17. finaaliradan hylkäyksen takia. Piirinmestaruuskisoissa joukkuehopeaa ATT:lle eikä yksilösijoituskaan ollut kuin yhden pudonneen riman päässä. Tuloksia tärkeämpää on kuitenkin tänä vuonna ollut se, että me ollaan Stellan kanssa nähty enemmän agilitykenttiä kuin eläinlääkärin vastaanottohuoneita, eli ollaan saatu harrastaa täyspäiväisesti, mutta maltillisesti. Kaikki harrastustauot ovat olleet tänä vuonna suunniteltuja.


Ehkä tämä kuvaa tämän vuoden fiilistä parhaimmillaan :D
Parhain Stella <3 SM-yksilökisan 6.sija!
Ja maajoukkueeseen pääsy oli kyllä aivan ainutlaatuisen upea kokemus!
Kuva: Jukka Pätynen (lupa kuvan kopiointiin)
 Joka kerta kun pääsen Stellan kanssa treeneihin tai kisoihin havahdun siihen, miten upea se on - ihan kaikin tavoin. Sen kanssa on ilo ja kunnia harrastaa ja kurkottaa yhä uudelleen ja uudelleen unelmia kohti. En olisi ikinä uskonut, että meille siunautuu näin hieno agilityvuosi kaiken noiden kropallisten pulmien jälkeen. Toki tähänkin vuoteen on mahtunut myös paljon pettymyksiä ja virheitä, mutta ne vain kuuluvat tähän lajiin ja suorastaan ihmehän se olisi, jos kaikki arvokisat menisivät nappiin. Tänä vuonna Stellan TOP 10-videokoosteeseen oli erittäin vaikea valikoida omat lempparini, koska tuntuu siltä, että meillä oli todella monta hyvää rataa tänä vuonna. Kuitenkin päädyin tänäkin vuonna valitsemaan fiiliksen mukaan omat lempparini ja ne radat, jotka ovat syystä tai toisesta jääneet parhaiten mieleeni. Niissä jokaisessa on ollut se oikea fiilis ja taisteluhenki. Vuoden jännittävimmät hetket olivat ehdottomasti noissa neljässä viimeisessä videossa, joita katsoessa herää epäusko. Voi miten hienosti ollaan vedetty tärkeissä paikoissa jännityksestä huolimatta! 

Stellan TOP 10 agilityradat 2016 

Loppuhuipennuksena tähän vuoteen löysin sattumalta unelmieni pennun, Raichun. Tästä pojusta kasvaa ensivuoden aikana toivottavasti terve, iloinen ja hyväpäinen harrastuskaveri. Ensi vuodelle on joka tapauksessa suunnitteilla yhdessä kivoja juttuja <3


Sulosta myös muutama sana, joka on innokkaana ja iloisena ilopillerinä aina mukana arjessa. Ikä ei vielä paina lenkeillä ja kotona se on maailman parhain halikaveri. Yhtä tärkeä kuin nämä nuoremmat ja tärkeä avaintekijä koko tälle koiraharrastukselle <3 


Kiitos kaikille tänä vuonna mukana olleille, 
kouluttajille, kannustajille ja ystäville <3 
Nyt toivotamme menestyksekästä, tervettä ja ilontäyteistä uutta vuotta 2017!

4 kommenttia:

 1. Hienoja vetoja videolla kaikki tyynni! Ja supermahtavaa, että olette taas päässyt kunnolla takaisin radoille, ootte niin hieno pari Stellan kanssa! Hyvää vuotta 2017!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän myöhässä vastaan, mutta kiitos kovasti! :)

   Poista
 2. Ei voi muuta sanoa kun WAU! Ihan mahtavan näköistä menoa.
  Olisi kiva kuulla teidän ''viikkorutiineista'', miten treenaatte ja mitä kaikkea touhuat koiriesi kanssa. Ellei semmoista postausta ole jo, sillä löysin tämän blogin vastikään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun blogger ei ole ilmottanut mulle uusista kommenteista ja vasta äsken löysin ison kasan julkaisemattomia kommentteja, joita nyt plärään läpi ja koitan vastailla. Jotain sen tyyppistä olen jossain välissä kirjoitellut. Tarkoituksena on nyt kuitenkin jossain välissä kirjoittaa siitä miten nykyisin Stellan viikkorutiinit menee ajatellen agilityn harrastamista :) Kiva kun löysit blogin, tervetuloa seuraamaan!

   Poista

Jos haluat kommentoida tätä kirjoitusta, ole hyvä ja raapusta ajatuksesi alla olevaan ruutuun. :)